Hodnocení zápasů 8.-13.5.2024

Ve sváteční den jsme odehráli další mistrovský zápas ,ve kterém jsme hostili Sokol Opočnice. Do zápasu jsme vstoupili velice dobře, hráli jsme svoji hru a vytvořili si i pár šancí, které nám brankář protivníků bohužel vychytával, ale poté přišly i ty lépe posazené a něco nám tam začalo padat. Bohužel, jak už nám zmiňovali naši svěřenci, byli v protějším týmu dva starší kluci a jejich výkon byl viditelně lepší. Naši se ale nezalekli a i s tímto problémem si poradili, proto stále zůstáváme na vítězné vlně a už vyhlížíme zápas se Slovanem Poděbrady, kde už se budeme muset mít na pozoru.
❤️SKMK💙

branky: Novák, Trampota, Brož
Do Sokolče se většinou nejezdí hrát jednoduchá utkání, proto jsme s tím počítali i tentokrát a snažili jsme se na to patřičně připravit a nic nepodcenit. Kluci jeli zdravě nahecovaní a motivace některých z nich byla cítit po celou dobu. Zápas začal velmi opatrně z obou stran, nikdo nechtěl udělat chybu a inkasovat jako první. Těžiště hry jsme měli pod kontrolou, ale vypracovat si finální střelu se nám přes jejich znamenitou obranu moc nedařilo. Štěstí se k nám naklonilo po rohovém kopu, kdy jsme dostali míč za golmanova záda. Následně jsme po krásném průniku po levém křídle a ještě krásnějším centru přímo na nohu odskočili do poločasového dvoubrankového náskoku. Druhá půle začala obdobně jako ta první, s míčem jsme hráli my, soupeř se snažil hrozit pouze dlouhými balóny za obranu, které ale neměly moc šancí na úspěch. Nasledoval další proměněný rohový kop a tříbrankový rozdíl jsme pak udrželi až do závěrečného hvizdu. ⚽️🔵🔴

Výsledek odpovída průběhu hry. Převážnou část zápasu jsme čelili útokům soupeře a míče vyváželi zpět do zálohy, ale dále jsme se dostávali pouze ojediněle, útočníci se prosadit nedokázali. Rád bych odhlédnul od výsledku a vypíchnul zajímavé výkony obranců a zálohy – i bez podpory kluků z modrého týmu dokážou vzadu spolupracovat a zlepšují se … jen bohužel neudržíme míč na útočné polovině a obránci mají celý zápas spoustu práce. Tyto výkony u mě převážily výsledek.

branky: Šmidrkal, Šoufek
ŽK: Hanzlík

Když budu hodnotit jedním slovem zapas, tak !Spokojenost! Musím sám sobě přihřát polívčičku, protože taktika, kterou jsme s trenéry zvolili, tak byla super účinná! Kluci ji ovšem na 120% dodrželi a my jsme vyhráli. Pátek má silný tým, kvalitní hráče, ale byli jsme lepší a zaslouženě jsme vyhráli! Chválím jedno, druhého, až patnátého hráče za skvělý týmový výkon! Chválím rozhodčí za fér řízení zápasu. Po dvou zápasech, které jsme odchodili přišel znovu zápas, který měl parametry. Posledním dechem dodávám, že kdybychom vyhráli výraznějším rozdílem, nikdo se nemohl divit!

branky: Trampota 4x, Robovský 2x, Brož 2x, Seňko, Piler, Kučera + vlastní
Do utkání jsme vstupovali s informací, že se domácí nesešli a mají do pole pět hráčů. Chvíli jsme zvažovali, jak k tomu přistoupit, aby to k něčemu vypadalo, proto jsme klukům naordinovali lehkou změnu taktiky s mnohem větším tlakem na zvětšování hřiště a zažití něčeho, co si v běžném zápasu tolik nezkusí. Fungovalo to tak napůl, soupeř neměl nejmenší snahu útočit a i přes naší kombinaci až na gólmana nereagoval a zůstával zaparkovaný v obraně, čili jsme chodili neustále do plných. Během první půle jim dorazil šestý hráč a do druhého poločasu už byli v plném počtu a to celou hru naprosto změnilo. Hra se více otevřela a nám se dařilo s klidem kombinovat a dostávat se do zakončení. Klobouk dolů před domácím brankářem, který nám neuvěřitelnými zákroky sebral dalších dvanáct gólů. Máme za sebou další zápas, který jsme naprosto ovládli a díky zaváhání Slovanu jsme se osamostatnili na první příčce tabulky. Nyní nás čeká horká půda na Polabanu, kde musíme naší pozici potvrdit ⚽️🔵🔴

branky: Janouch, Rais M.
ŽK: Balog

Dnešní zápas jsme museli povinně vyhrát, jestliže aspirujeme na vítěze soutěže. V první řadě mě těší třetí udržená 0 vzadu, kluci byli skvěle nastavený, ale výkon byl průměrný. Začátek utkání byl slabší – soupeř byl 15 minut lepším týmem. V 18. minutě jsme potrestali chybu soupeře a do kabin se šlo za stavu 1:0. Věděli jsme, že jednogólový rozdíl nám nestačí a že je potřeba přidat! Druhý poločas byl vyrovnaný, soupeř byl obstojný a zasloužil si gól. Po druhé fatální chybě soupeře jsme náskok navýšili. Dá se říct, že soupeř si dal góly sám. Vítězství a 3 body beru, ale herní výkon byl od většiny hráčů průměrný. Za týden jedeme do Semic, to bude veledůležitý zápas, bohužel s tímto výkonem, co jsme předvedli dnes, nemáme šanci vyhrát. Za týden to musí být o 100% lepší a namotivovanější výkon, musíme tam nechat vše. Přes týden potrénujeme, připravíme tým na další týden a věřím, že to zvládneme!

branky: Štál, Krejčí
ŽK: Míča

Do zápasu jsme vstoupili velice dobře, hned v 5 minutě jsme šli do vedení a hru jsme kontrovali, ale v 35 minutě se to změnilo, když soupeř srovnal stav na 1:1 a hned o 3 minuty později se ujal vedení 1:2. Hned v první minutě druhého poločasu se nám podařilo srovnat a vytvářeli jsme si šance, které se nám nepodařilo proměnit. Ovšem v 53 minutě šel soupeř opět do vedení a zbytek zápasu byl lepším týmem, ještě k tomu přidal 2 góly a nakonec jsme prohráli 2:5. Soupeř byl velmi dobrý a zasloužil si vyhrát. Opět jsme hráli s klukama z dorostu, kteří hráli dobře a získávají tím zkušenosti. Další zápas nás čeká 18.5. v sobotu v Dymokurech, byl bych rád kdyby se přijelo podívat co nejvíce fanoušků.

branky: Skoupý 3x, Říbek 2x, Šlégr 2x, Pánek, Novák J.
Přijel dobře připravený tým. Soupeře jsme na začátku přehrávali, přesto jsme dostali pár gólů. V závěru třetiny jsme skóre otočili. V druhé třetině jsme na hřišti dominovali a navýšili skóre. Závěr byl vyrovnaný. Krásná domácí atmosféra. Krásný fotbal. Jedeme SKMK. Děkujeme ⚽

Hodnocení zápasů 8.-13.5.2024
Přesunout se na začátek