Hodnocení mistrovských zápasů 17.–22.4.

17.4. jsme odehráli druhý zápas se Semicemi, který byl pro nás i podruhé výherní. Protihráči oproti nám byli nováčci i poměrně mladší, ale i tak naše kluky v některých chvilkách potrápili. Troufli jsme si vyzkoušet i naše nové a mladší hráče, kteří odvedli parádní výkon a přidali i pár gólů. Rozhodně je pořád co zlepšovat, hodně střel nám padalo vedle a většinu zápasu jsme hráli takzvaně ,,na hromadě”, přesto jsme měli i krásné nahrávky, které končily gólem. Byla to velká radost a už vyhlížíme příští zápas s Pátkem, kde už to takhle lehké nebude.⚽️

branky: Štál 2x, Lehký, Kučera, Král
Čekal nás jeden z nejdůležitějších zápasů jara, do zápasu jsme vstoupili s tím, že chceme vyhrát za každou cenu. Prvních 15 minut se nám vydařilo na jedničku, dali jsme dva rychlé góly a nepouštěli soupeře k ničemu. Ale zbytek poločasu se nám vůbec nevydařil a soupeř dokázal srovnat a čekal nás hodně napínavý druhý poločas. V 48 minutě jsme se opět dokázali dostat do vedení 3:2, jenže soupeř v 49 minutě dokázal srovnat a v 68 minutě se po penaltě dostal do vedení 3:4. Jenže my jsme se nevzdali, v 72 minutě jsme srovnali a v 83 minutě se dokonal obrat a vyhráli jsme 5:4. Jsem velmi pyšný, že kluci to nevypustili a dokázali vyhrát. A ještě bych chtěl poděkovat všem fanouškům i když bylo velmi ošklivé počasí, tak přišli ve velkém počtu.

branky: Bláha 3x, Novák M. 2x, Brož 2x, Trampota, Robovský, Martínek S., Říbek
K utkání jsme vyrazili na hřiště aktuálně posledního týmu, ale na podcenění nebyl prostor, jelikož se jedná o skupinu titulovou a každý zde má určitou úroveň. Od začátku jsme si dali za úkol hrát aktivně a hlavně na útočné polovině, což se nám bez problémů dařilo. Balón jsme drželi pod kontrolou a soupeře k ničemu nepustili, aktivní hrou jsme si vytvořili poločasový náskok a zbytek utkání jsme v klidu dohrávali. Bohužel se nám lehce zranili dva klíčoví hráči, kteří utkání nemohli dohrát a další dva přejížděli na zápas st. žáků, takže jsme velkou část druhého poločasu dohrávali oslabeni a bez střídání, nicméně i přes to jsme udrželi naši úroveň a udělali další krok v cestě za titulem ⚽️🔵🔴

branky: Janouch, Votava, Brož
Dnešní zápas byl velmi důležitý a museli jsme ho zvládnout, aby byla ještě šance na naše cíle – a zvládli jsme ho takřka v 11 lidech. Byl to velmi složitý zápas, rozdělený do dvou zcela rozlišných poločasů. První poločas nebyl dobrý, chyběl pohyb hráčů, nabídka, klid a koncovka – nejhorší poločas sezóny… V poločase jsme si něco řekli a kluci to splnili. Dali jsme první gól na začátku 2. poločasu po hezké střele Janoucha, ale jasno, že vyhrajeme bylo až po druhé brance, kdy jsme byli důrazní v koncovce po standartní situaci. Poté už jsme zápas kontrolovali a na závěr utkání po hezké kombinaci přidal gól Brož D. Jsme zpátky ve hře o titul, příští týden máme volno, takže máme čas se kvalitně připravit a jít si dále za svými cíli!

branky: Velenský, Vobořil (p), Bejbl, Košťák
Satisfakce!!!
Fotbal hraju 28 let a na prstech jedné ruky bych napočítal kolikrát jsem byl víc nervózní než dnes. Míra Velenský mi po zápase říkal, že jsem se zbláznil! 🙂 Každopádně jsme najeli na vlnu podzimu! Hra má úroveň a přidali jsme aktivní bojovnost! Rožďalovice jsem měl na 100% přečtené a ničím nás nepřekvapili. My jsme hráli super. To co jsme potřebovali! Dva výpadky na par minut, jinak tým chválím! Jsem strašně rád za výkon Tomáše Nýče, který se potřeboval probudit ze zimního spánku. Další věc, která těší celou kabinu je premiérová branka Rožďalovičáka Adama Košťáka, který to bude mít vážně drahé :))) Posledním dechem chválím sudí!! Po ,,divných“ výkonech sudích v prvních dvou kole se snad někdo třetí uklidnil!!!

branka: Jokl

branky: Říbek 2x, Jirout, Pánek, Skoupý
Do utkání jsme vstoupili ne moc dobře, ale pak se hra vyrovnala, padlo pár hezkých gólů. Kluci hráli dobře i přes prohru odvedli dobrý výkon. V závěru se hra dost vyhrotila a s fotbalem to nemělo už moc společného. Soupeř v samém závěru vstřelil pár gólů na které už jsme nedokázali reagovat. Jedeme dál a připravíme se na další zápas.

Hodnocení mistrovských zápasů 17.–22.4.
Přesunout se na začátek