TJ Liblice – SKMK „A“ 3:1 (1:0)

Do utkání jsme šli výrazně oslabeni o Šmidrkala, Tůmu a Střelce. Nebudeme se na to vymlouvat, protože když pak čtu reportáže z ostatních zápasů, všude řeší nedostatek hráčů a doplňování dorostenci a hráči z béček. Takže i my jsme věřili, že bez těchto opor se popereme o body. Domácí se však prali víc, ikdyž jsme do zápasu vstoupili lépe a dvacet minut domácí nepustili za půlku. Vypracovali jsme si tlak, ale jako v předchozích zápasech, bez gólových šancí. Klukům nelze upřít snahu, ale chybí fotbalovost ve finální fázi. Domácí si počkali na naši chybu při rozehrávce a proměnili hned první nebezpečnou akci, kterou domácí útočník zakončil na výbornou.

Druhý poločas začal stejně jak skončil první, my se nedokázali prosadit v útoku i přes řadu standartek, až Ondra Černovský zatočil roh na zadní tyč a bylo vyrovnáno. Bohužel domácí po vyrovnání opět začali zlobit a z jedné standardky se opět dostali do vedení. Poslední gól z penalty už byl jen kosmetickou úpravou výsledku. Tabulka se začíná nebezpečně vyrovnávat a my musí začít doma opět bodovat, abychom měli klid do závěru soutěže. Na závěr poděkování Lukáši Boreckému, který po odehrání zápasu za dorost, nám odjel pomoci a odehrál celý zápas.

Sestava: Hampl – Táborský, Hradečný, Borecký, Tyl – Havránek (Ihnatyshyn), Černovský, Tošovský (Rygl) – Jokl, Velenský, Janouch
Branka: Černovský

TJ Liblice – SKMK „A“ 3:1 (1:0)
Přesunout se na začátek