SKMK „A“ – AFK Milovice 0:2 (0:1)

Další utkání jako přes kopírák…ofenziva nula, mezihra špatná. Základní sestava doznala změn, do základu šli tři dorostenci s úkolem zvýšit aktivitu dopředu a být aktivnější pokrajích. Stále však ten zásadní problém v naší hře je neúčast pro zranění Vendy Střelce, Martina Tůmy a Honzy Šmidrkala, který vydržel na hřišti 10 minut. Co na plat, že jsme si první gólovou šanci vytvořili my, bohužel střela po pěkné akci skončila na břevně. Pak jsme udělali chybu při zajišťování v defenzivě a hosté šli do kabin s vedením 1:0.

Druhý poločas šli na hřiště ostřílení borci, ale křeč přetrvávala a do gólovek se prostě nedostáváme. Hosté pak v závěru z protiútoku přidali druhý gól a bylo vymalováno. Potřebujeme už nutně vyhrát, klidně nějakou haluzí, aby se oslavy 100 let nesli v jistotě 1.B tř. i do další sezóny. Děkuji dorostencům za jejich výpomoc a výkon, potřebují tyto zápasy jako sůl, vše je rychlejší, mají méně času a potřebují přitvrdit do soubojů, ale jinde, než v těchto zápasech tyhle zkušenosti nezískají.

Sestava: Hampl – Táborský, Hradečný, Borecký, Tyl – Novák (Tošovský), Černovský, Šmidrkal, Binder (Janouch) – Velenský, Šoufek (Jokl)

SKMK „A“ – AFK Milovice 0:2 (0:1)
Přesunout se na začátek