SKMK „dorost“ – TJ Slavia Louňovice 5:4 (3:1)

Po remízovém utkání se Suchdolem jsme měli pouze jediný úkol, v sobotu 23.4. porazit Slavii Louňovice a nechat si 3 body doma. Do utkání jsme vstoupili naprosto úžasně, když jsme se hned v 5. minutě ujali vedení po sklepnutí Kuby Šturmy na Patrika Šoufka, který už s klidem zakončil. Hned v 10. minutě se mohl Patrik radovat znova po střele z hranice velkého vápna. Na 3:0 upravil hned za minutu Lukáš Binder, který dostal přihrávku vzduchem, se kterou si poradil a po samostatném úniku překonal brankáře hostujícího týmu.

Zápas však nabral nevídaných rozměrů, díky našemu velmi špatnému výkonu na konci prvního a na začátku druhého poločasu. Soupeře jsme zbytečně nechali zápas otočit a sami sebe jsme dostali pod zbytečný tlak. Stav 3:4 nás však nepoložil a my doufali, že výsledek dokážeme ještě nějakým zázrakem zvrátit. Na otočku zadělal v 87. minutě z penaltového puntíku Lukáš Borecký. Euforie však mohla propuknout až za minutu, když Honza Douša z rohového kopu hlavou dostal balón za brankovou čáru. Zápas jsme otočili opět na naši stranu, a tak po závěrečném hvizdu na tabuli svítilo skóre 5:4.

Sestava: Školník – Hotovec, Borecký, Douša – Dubský, Řehák (Král), Novák, Tůma, Binder (Chudoba) – Šoufek (Šuster), Šturma (Štoček)
Góly: Šoufek 2x, Binder, Douša, Borecký (PK)

SKMK „dorost“ – TJ Slavia Louňovice 5:4 (3:1)
Přesunout se na začátek