SKMK „Dorost“ – FC Sellier & Bellot Vlašim „B“ 3:0 (0:0)

Po výhře v Ostré na dorost čekal zápas roku. Do Městce se chystala Vlašim. Od začátku sezóny v I.A třídě se celý tým na tento zápas těšil. Napětí v kabině bylo cítit už před zápasem, avšak od prvního hvizdu jsme tušili, že nás nečeká nic lehkého. Nervozitu jsme v průběhu prvního poločasu setřepali a soupeře začali přehrávat. Své ovoce to však v prvních 45 minutách nepřineslo a po několika větších šancích, které jsme vůbec nevyřešili dobře se nám gól vstřelit nepodařilo. Šance si vytvořila i Vlašim, ale smůla se držela i na jejich kopačkách. Za stavu 0:0 se šlo do kabin, kde jsme viděli, že máme na to soupeře porazit.

Druhý poločas byl až překvapivě v naší režii a soupeř nevěděl co s námi. První úder jsme Vlašimi uštědřili v 61. minutě, když po přihrávce hlavou Matěj Valášek dotlačil míč do sítě. V 77. minutě jsme mohli slavit znovu a to po krásné přihrávce mezi obránce na Lukáše Bindera, který samostatný únik s přehledem proměnil. Poslední hřebík do rakve jsme Vlašimi zatloukli v 86. minutě, když po nákopu do vápna brankář neodhadl balón, který ho přeskočil a zakončovat mohl opět Lukáš Binder. V 90. minutě na světelné tabuli svítilo konečné skóre 3:0. Již v sobotu nás čeká poslední domácí utkání podzimní části proti Ostředek/Sázava.

Sestava: Školník – Albrecht (Řehák), Borecký, Douša – Dubský, Novák, Šoufek, Křovina, Binder – Valášek (Šturma), Hotovec (Šuster)
Góly: Binder 2x, Valášek
ŽK: Šuster

Foto: Zdeněk Suchánek

SKMK „Dorost“ – FC Sellier & Bellot Vlašim „B“ 3:0 (0:0)
Přesunout se na začátek