SKMK „A“ – TJ Pátek 3:0 (2:0)

Čtyři zápasy, dvanáct bodů, skóre 12:2, to je bilance po nedělním derby s Pátkem, za krásného podzimního počasí a před dobrou diváckou kulisou. Chtěli jsme uspět a rozloučit se tak s domácími diváky výhrou. Od první minuty jsme byli lepší, agresivnější a více na míči. Ve 13. minutě po chybě brankáře, Martin Tůma otevřel skóre, dorážkou z úhlu. Neúnavně piloval lajnu a nenechal páteckou obranu v klidu. Druhý gól jsme přidali po čtyřech minutách, když Honza Šmidrkal posadil centr na hlavu Míry Velenského a ten se nemýlil, 2:0. Obrana fungovala skvěle a hosté se dostávali na dostřel Pavla Hampla minimálně. V závěru poločasu jsme ještě měli několik příležitostí navýšit skóre, ale branka již nepadla.

Pro svalové zranění o půli musel střídat Lukáš Kubelka, nechali jsme více hrát soupeře a snažili se vyrážet do brejků. Hosté si až na jednu šanci nic nevytvořili a my jsme v poslední minutě povedenou střelou Honzy Šmidrkala navýšili skóre na zasloužených 3:0. Posunuli jsme se tak na páté místo, které budeme chtít vylepšit v posledním zápase podzimu, v Semicích. Děkujeme fanouškům za podporu během celého podzimu a věříme, že jsme je po covidové pauze potěšili našimi výsledky.

Sestava: Hampl –Táborský, Střelec, Hartig, Poděbradský – Tyl (Novák M.), Černovský, Šmidrkal, Tůma (Havelka) – Velenský (Krejčí), Kubelka (Jokl)
Branky: Tůma, Velenský, Šmidrkal

SKMK „A“ – TJ Pátek 3:0 (2:0)
Přesunout se na začátek