SKMK „Dorost“ – Ostředek/Sázava 5:0 (0:0)

Poslední domácí utkání podzimní části sezóny odehrál městecký dorost proti Ostředek/Sázava. S menšími změnami v sestavě jsme do utkání nastoupili s jasným cílem – prodloužit vítěznou šňůru na 7 zápasů v řadě a soupeře poslat zpátky odkud přijel. První poločas však moc nevypadal na to, že bychom měli soupeře jednoznačně porazit. Bylo to velmi vyrovnaných 45 minut hry. Uvědomovali jsme si, že to nebude vůbec lehké a že takový zápas bude rozhodovat jediný gól. V tom jsme se však mýlili.

Ve druhém poločase jsme se dostávali více do vyložených šancí a první takovou proměnil v 60. minutě Tomáš Hotovec, když z voleje trefil míč k levé tyči a tím probudil gólovou chuť i ostatních borců. Po sedmi minutách se domácí mohli znovu radovat, když Patrik Šoufek dostal lobovaný balón a zkušeně zakončil. V 79. minutě dostal mezi obránce míč znovu Tomáš Hotovec, který si nenechal ujít druhý gól v zápase. O 5 minut později zase úřadoval náš nejlepší střelec Patrik Šoufek a navýšil tak skóre na 4:0. V závěru zápasu zařídil neslavného “bůra” Lukáš Binder a domácí se tak mohli radovat z pětigólového vítězství.

Sestava: Školník – Albrecht, Borecký, Douša – Dubský, Křovina, Šoufek, Binder – Hotovec (Šturma), Šuster (Řehák), Valášek
Góly: Šoufek 2x, Hotovec 2x, Binder
ŽK: Binder, Šturma

Foto: Zdeněk Suchánek

SKMK „Dorost“ – Ostředek/Sázava 5:0 (0:0)
Přesunout se na začátek