SKMK „A“ – Slavoj Vrdy 3:1 (2:0)

V dalším těžkém utkání jsme přivítali na domácím stadionu mladý ambiciózní tým z Vrd, který šest zápasů v řadě neokusil hořkost porážky. Od první minuty na nás soupeř vlítl a do dvacáté minuty jsme se nedostali pořádně do hry. Poté jsme zlepšili pohyb a začali fungovat i dopředu. Několik náznaků šancí jsme nedotáhli do konce, ale v pětatřicáté minutě po odraženém míči ze standardky napřáhl z první Martin Defo Tůma a krásně trefil k tyči, 1:0. Za 5 minut jsme se dostali do vápna, kde nepochopitelně hostující brankář sestřelil Lukáše Kubelku a z penalty se nemýlí Jan Šmidrkal, 2:0.

O přestávce jsme si řekli, co chceme v druhém poločasu hrát a to jsme splnili do puntíku. Obrana fungovala, podrželi jsme míč na svých kopačkách a mladíci z Vrd ztráceli víru a trpělivost. V 75. minutě jsme dopřáli hostům gól po nedorozumění při standardce, ale vzápětí Míra Velenský vrátil do branky vyražený přímák a vedli jsme 3:1. Důležité tři body nás posunuli v tabulce před příštího soupeře z Pátku a dvě kola před koncem podzimní části, máme našlápnuto na klidnou zimu. Celý tým zaslouží pochvalu za bojovnost.

Sestava: Hampl – Táborský, Střelec, Hartig, Poděbradský – Tyl (Havelka), Černovský, Šmidrkal, Tůma – Kubelka (Jokl), Velenský (Novák T.)
Branky: Tůma, Šmidrkal (PK), Velenský

SKMK „A“ – Slavoj Vrdy 3:1 (2:0)
Přesunout se na začátek