TJ Jiskra Zruč nad Sázavou – SKMK „Dorost“ 2:5 (0:3)

V sobotu 9.10. městecký dorost vyrazil k utkání do daleké Zruče nad Sázavou, kde potřeboval nutně získat 3 body, aby se udržel v horní části tabulky. Již od začátku utkání bylo jasné, že kvalitativně jsme na tom lépe, než soupeř, ale prvních pár minut se nám nedařilo vsítit gól, i když jsme si šance dokázali vypracovat. Smůlu prolomil až v 25. minutě Matěj Valášek, když po centru z pravé strany neomylně zakončil. Další gól přišel ve 40. minutě od Patrika Šoufka, který obdržel přízemní centr ze strany a po předskočení hráče s naprostým přehledem zakončil k tyči. Poločasový stav 0:3 uzavřel Matěj Novák, který po nepovedené hlavičce ještě dokázal dotlačit balón do sítě.

Do druhého poločasu jsme nevstoupili ideálně a zaspali začátek, což soupeř potrestal a v 52. minutě snížil na 1:3. Avšak hned vzápětí přišla rychlá odpověď, když Patrik Šoufek skvěle přečetl hru obránců a dostal se do samostatného úniku, který zkušeně proměnil. V 68. minutě se prosadil opět Patrik Šoufek výstavní střelou levou nohou do šibenice a tím dovršil svůj druhý hattrick v sezóně. Skóre uzavřel soupeř v 80. minutě přízemní střelou na 2:5 po našem opětovném nedůrazu. Příští zápas přivítáme na domácí půdě TJ Slavoj Vrdy.

Sestava: Školník – Albrecht, Borecký, Douša (Šturma) – Dubský, Tůma, Novák (Řehák), Křovina, Binder – Valášek (Hotovec), Šoufek
Góly: Šoufek 3x, Novák, Valášek
ŽK: Borecký

TJ Jiskra Zruč nad Sázavou – SKMK „Dorost“ 2:5 (0:3)
Přesunout se na začátek