SKMK „Dorost“ – TJ Sokol Jestřabí Lhota 4:0 (3:0)

Po dvou venkovních utkáních čekal na městecký dorost domácí zápas proti Jestřábí Lhotě. S tímto soupeřem jsme se poprvé setkali o prázdninách v přátelském utkání, které tehdy skončilo 2:2. Od první minuty bylo jasné, že nás čeká bojovné utkání. Až ve 34 minutě jsme šli do vedení díky brance Lukáše Bindera, na kterou mu mezi obránce nahrál Matěj Valášek. Netrvalo dlouho a dorost se mohl radovat už z dvougólového vedení, když Tomáš Hotovec sklepával míč Patriku Šoufkovi, který bez potíží zakončil. Na konci prvního poločasu dostal velkou šanci Matěj Valášek, který běžel sám na brankáře a střelou na bránu nám zajistil průběžné tříbrankové vedení.

S pocitem, že máme vítězství na dosah, jsme vyběhli do druhého poločasu. Soupeř se dostával do větších šancí než předtím, ale díky pevné obraně, vyhraným soubojům ve středu hřiště a skvělým zákrokům Adama Školníka, nedokázali vstřelit branku. V 82 a 87 minutě šli do hry Jakub Šturma a Jakub Řehák. Svůj skvělý výkon v závěru zápasu završil Matěj Valášek přenesením hry na Matěje Dubského, jehož střela skončila v síti soupeře. Zápas tak skončil výhrou 4:0! Za týden nás čeká výjezd do daleké Zruče nad Sázavou.

Sestava: Školník – Albrecht, Borecký, Douša – Dubský, Novák, Valášek, Křovina, Binder (Řehák) – Hotovec (Šturma), Šoufek
Góly: Binder, Šoufek, Valášek, Dubský
ŽK: Novák

Foto: Zdeněk Suchánek

SKMK „Dorost“ – TJ Sokol Jestřabí Lhota 4:0 (3:0)
Přesunout se na začátek