Sokol Býchory – SKMK „A“ 1:0 (0:0)

V dalším zápase jsme zajížděli na hřiště Sokola Býchory, kde jsme se od začátku snažili hrát zodpovědně dozadu a v hlubokém bloku, jelikož jsme věděli o přednostech domácího týmu, který má velmi kvalitní hráče do ofenzivy, dobře rychlostně vybavené. Podle toho vypadal první poločas, domácí byli více na míči a my čekali na chyby a pokoušeli se o brejky. Domácí hráli velmi dobře a především jejich pravá strana nám dělala velké problémy. Naštěstí jsme z této převahy neinkasovali a šlo se do kabin za bezbrankového stavu.

Druhý poločas bohužel pro nás nezačal dobře a po deseti minutách jsme z dorážky dostali první gól. Od té doby jsme přeci jen více otevřeli hru a dostávali se více do hry. Domácí stále hrozili z nebezpečných centrů, ale ani jeden z nich nezužitkovali. My jsme si za celý zápas nevypracovali jasnou gólovou příležitost a ze závěrečného tlaku jsme bohužel nic nevytěžili a zápas tak skončil hubeným leč zaslouženým vítězstvím domácích. Teď se upínáme k nedělnímu derby na domácím hřišti s Trnavanem Rožďalovice, kde zase půjde o hodně.

Sestava SKMK: Šádek – Táborský, Střelec, Hartig (Havránek), Poděbradský – Jokl, Černovský, Šmidrkal, Tyl – Velenský (Pařízek), Kubelka

Sokol Býchory – SKMK „A“ 1:0 (0:0)
Přesunout se na začátek