FK Červené Pečky – SKMK „Dorost“ 1:8 (0:6)

Po dvou nevydařených zápasech se konečně zadařilo a městecký dorost sebral povinné 3 body na hřišti Červených Peček. Skóre otevřel už v 11. minutě Patrik Šoufek, další dva góly vstřelil Lukáš Binder, konkrétně v 14. a 18. minutě po úniku z levé strany a po volném přímém kopu z hranice vápna, který zakroutil krásně na zadní tyč. Prvním gólem do sbírky se může pyšnit už i Matěj Dubský, když v 20. minutě utekl všem po pravé straně a propálil brankaře domácích. Následoval gól po rohovém kopu v 23. minutě, po zahraném signálu na Patrika Šoufka, který se hlavou nemýlil. Poločas uzavřel hattrickem Patrik Šoufek a do kabin se šlo za stavu 0:6.
V druhé půli opadlo tempo hry z prvního poločasu a do šancí jsme se tolik nedostávali, ale i to stačilo na dvě branky, které vsítili Matěj Valášek v 50. minutě a Lukáš Borecký v 77.minutě. Domácí v 80. minutě pouze korigovali stav, a upravili na konečných 1:8.
Po pátém zápase si se sedmi body držíme klidný střed tabulky. V sobotu 2.10. přivítáme na domácím hřišti Jestřabí Lhotu.

Sestava: Školník – Albrecht, Borecký, Douša – Dubský, Křovina, Tůma, Binder – Hotovec, Šoufek, Valášek
Góly: Šoufek 3x, Binder 2x, Dubský, Valášek, Borecký
ŽK: Douša, Školník, Tůma

FK Červené Pečky – SKMK „Dorost“ 1:8 (0:6)
Přesunout se na začátek