SKMK „A“ – FC Trnavan Rožďalovice 3:1(1:1)

Věděli jsme, že nás nečeká jednoduché utkání, ikdyž k tomu postavení soupeře v tabulce svádělo. Derby je vždy ošidné a my se k tomu i tak snažili přistoupit. Bohužel první poločas tomu nenasvědčoval. Kazili jsme každou druhou přihrávku, hra byla rozkouskovaná a hrála se kopaná místo fotbalu. Po standardní situaci a chybě brankáře hostů jsme šli již v 5.minutě do vedení. Snažili jsme se hrát na brejky a několik slibných přečíslení jsme nedokázali naší zbrklostí anebo špatným finálním řešení dotáhnout do gólu. Hosté pak z ojedinělého brejku, gólem do šatny vyrovnali na 1:1.

V šatně jsme nabádali kluky k mnohem aktivnější a zodpovědnější hře. Mysleli jsme, že Rožďalovice nabuzeni gólem do šatny na nás vlítnou, ale opak byl pravdou. Začali jsme více kombinovat, přestali kazit a na hřišti existovalo více méně pouze jedno mužstvo. Po povedené kombinaci na pravé straně Láďa Táborský přihrával pod sebe na Lukáše Kubelku, který se nemýlil, 2:1. Za deset minut po parádní akci z levé strany, kde tento zápas skvěle odjezdil Martin Tůma, se dostal až před brankáře hostů a nezištně přihrál před odkrytou bránu Lukáši Kubelkovi na 3:1. Poté hosté začali hrát na riziko, my se zatáhli a v poklidu si došli pro důležité tři body.

Sestava SKMK: Hampl – Táborský, Střelec, Hartig, Poděbradský (Havelka) – Tyl, Černovský, Šmidrkal (Havránek), Tůma – Kubelka (Novák M.), Jokl (Tošovský)

SKMK „A“ – FC Trnavan Rožďalovice 3:1(1:1)
Přesunout se na začátek