AFK Sadská- SKMK „A“ 0:3 (0:2)

Chtěli jsme v Sadské neprohrát a vezeme si tři body, což je skvělé. I přes absence v základní sestavě jsme jeli pro body a od začátku utkání byli lepším týmem. Především Martin Tůma proháněl domácí plejery o sto šest. Naše aktivita přinesla ovoce v 15. minutě, kdy po pěkné akci přišla přihrávka do vápna na Mirka Velenského a toho sestřelil domácí brankář. Na penalty máme Šmidru, který se nemýlil, 0:1. Domácí občas zahrozili protiútokem, ale bez efektu a naše aktivita dopředu byla oceněna gólem ve dvacáté minutě, kdy jsme se na tři přihrávky dostali k centru z pravé strany, který Miloš Jokl posadil parádně Lukáši Kubelkovi, který na zadní z první trefil na 0:2. Ještě před koncem první půle, reflexivně zachraňoval domácí brankář po hlavičce Míry Velenského.

Po přestávce jsme byli stále aktivnější, měli více prostoru a domácí opět zachránil brankář, když dorážku Martina Tůmy vytlačil na tyč a od druhé tyče balón směřoval ven. Pak se ve vápně uvolnil Lukáš Kubelka, kterého trefil domácí bek a Honza Šmidrkal byl z penalty opět přesný, 0:3. Na chvilku jsme po uspokojení vypadli z role a domácí toho mohli využít ke snížení, když i na druhé straně se pískal pokutový kop, který však bravurně vyrazil Pavel Hampl. Domácí pak šli do deseti a my jsme mohli v klidu dohrávat. Na hřiště se dostali i kluci z dorostu, kterým patří dík, že po dopoledním zápase s námi jeli vypomoci a mohli čerpat zkušenosti v dalším zápase áčka. Za zmínku stojí další žlutá karta Toši, který tak bezpečně vede tabulku žlutých karet celé soutěže a pokladník se tak již těší na jeho bohatý příspěvek do kasy. 🙂

Sestava SKMK: Hampl – Havránek, Poděbradský, Hartig (Borecký), Táborský – Jokl (Tošovský), Tyl, Šmidrkal, Tůma (Novák M.) – Kubelka, Velenský (Šoufek)
Branky: Šmidrkal 2x, Kubelka

AFK Sadská- SKMK „A“ 0:3 (0:2)
Přesunout se na začátek