SKMK „A“ – TJ Liblice 3:0 (2:0)

Spíš než ze soupeře jsme měli v tomto zápase obavu z tlaku, který na kluky po třech plichtách a prohře byl. Věděli jsme, že se pomalu ale jistě, rozděluje tabulka a nechtěli jsme, aby nám ujel vlak, při další bodové ztrátě. Do zápasu jsme vstoupili lépe a z první pološance nastřelili břevno. Soupeř měl v první půli jednu šanci po rohovém kopu, jinak jsme ho díky kvalitní defenzivě do ničeho nepouštěli. Po krásné akci, která začala u Honzy Šmidrkala, který vysunul Miloše Jokla a ten našel před brankou Lukáše Kubelku, který chladnokrevně přehodil brankáře hostů, 1:0. V prvním poločase jsme měli velmi dobré fáze, kdy jsme se snažili držet míč, hrát po zemi a dostávali se do zakončení. Bohužel jsme měli i desetimunutovku, kdy jsme zbytečně míče nakopávali a hra byla neurovnaná. Naštěstí jsme měli v útoku Lukáše Kubelku, který využil chyby stopera a po samostatném úniku zvýšil na 2:0.
Po přestávce jsme se více zatáhli, soupeře nepouštěli do šancí a snažili se pohlídat vedení. Byli jsme i tak více na balónu a po pěkné akci završil hattrick Lukáš Kubelka, 3:0. Kluci zaslouží pochvalu za bojovnost a týmový výkon a v důležitém utkání jsme si tak připsali první výhru.

Sestava: Hampl – Tůma, Střelec, Tyl, Poděbradský – Jokl (Havránek), Černovský, Šmidrkal, Tošovský (Míča) – Velenský (Krejčí), Kubelka
Branky: Kubelka 3x

FOTO: Zdeněk Suchánek

Fotografie od p. Michaely Havelkové /facebook/

SKMK „A“ – TJ Liblice 3:0 (2:0)
Přesunout se na začátek