AFK Milovice – SKMK „A“ 3:1(1:0)

Z Milovic si odvážíme první porážku z venkovních hřišť a navíc porážku zaslouženou, především za nepovedený druhý poločas. První poločas se hrál aktivní fotbal z obou stran a musel se divákům líbit. Měli jsme asi čtyři gólové šance, které jsme neproměnili, domácí se také dostali do několika šancí, které Pavel Hampl pochytal, ale po chybě ve středu hřiště jsme si nepohlídali druhou vlnu, kde zůstal osamocený domácí střelec a pěknou křižnou ranou otevřel skóre.

O poločase jsme si řekli, že musíme hrát trpělivě a bez chyb a ve 46. minutě si necháme propadnout dlouhý aut a pro domácího útočníka nebyl problém uklidit míč z 5 metrů k tyči. Od tohoto gólu jsme úplně vypadli z rytmu a spíš než hře se věnovali diskusím s rozhodčím, což domácím vyhovovalo. Navíc se jim podařilo z trestňáku šťastně zvýšit na 3:0 a bylo vymalováno. V závěru už jen Lukáš Kubelka upravil skóre na 3:1. Teď se musíme soustředit na nedělní zápas se Žiželicema.

sestava: Hampl – Havránek (Havelka), Střelec, Tyl, Tůma – Jokl, Černovský (Pařízek), Šmidrkal, Tošovský (Novotný) – Velenský, Kubelka
branka: Kubelka

AFK Milovice – SKMK „A“ 3:1(1:0)
Přesunout se na začátek