SS OSTRÁ – SKMK A 3:3 (2:2)

Druhý bod si vezeme z venkovního hřiště. Věděli jsme, že rozlosování nám na začátek soutěže připravilo dva velmi silné soupeře, teď máme z těchto utkání dva body, neprohráli jsme, ale v koutku duše si říkáme, škoda mohlo být bodů více.

Pozitiva: tři vstřelené góly na hřišti soupeře, přes obdržený gól na začátku utkání, jsme dokázali na tento vývoj zareagovat a dva gólové příspěvky nové posily Jana Šmidrkala.

Negativa: ustrašený začátek utkání, kdy jsme se 20 minut hledali a soupeř byl ve všech směrech lepší, obdržené branky, které plynuly z našich hrubých individuálních chyb a dva zranění hráči ( Táborský sval, Střelec kotník).

Dvacet minut na hřišti existovali pouze domácí, je pravda, že se nám zase protočila sestava, ale na to si musíme zvyknout, že zranění a absence byly a budou. Domácí tuto převahu zúročili po naši chybě v obraně a dostali se do vedení. Pavel Hampl, ještě navíc zachránil po úniku domácího útočníka, ale naštěstí hned po obdržené brance přišla nádherná průniková přihrávka na Míru Velenského, kterého ve vápně fauloval domácí brankář a Jan Šmidrkal se z penalty nemýlil 1:1. Hra se postupně vyrovnala a po šťastném gólu Jana Šmidrkala přímo z rohu jsme se ujali vedení 1:2. Bohužel těsně před půlí jsme opět vyrobili chybku v obraně a domácí vyrovnali na 2:2.

Druhý poločas jsme začali s napadáním domácí rozehrávky a s tím měli mladí hráči Ostré velký problém. Dostávali jsme se do šancí a po jedné z nich po rohu Michal Poděbradský zvýšil na 2:3. Věřili jsme, že již tento výsledek ubráníme, ale domácí taktéž po rohu, kdy jsme na zadní tyči neobsadili domácího hráče, který pohotově vyrovnal. V závěru jsme pak pohrdli nabízenou šancí, když Pavel Míča neproměnil samostatný nájezd a Míra Velenský z voleje po rohu, orazítkoval z vnějšku tyč. Remíza tak vydržela až do konečného hvizdu a v neděli v domácím prostředí již by bylo potřeba získat tři body, aby tyto dva body z venku získaly svoji hodnotu.

Sestava SKMK: Hampl – Táborský ( 10. Šorm), Tyl, Hradečný Z., Poděbradský – Tůma, Střelec (63. Míča), Šmidrkal, Tošovský – Velenský, Jokl
branky: Šmidrkal 2x, Poděbradský

SS OSTRÁ – SKMK A 3:3 (2:2)
Přesunout se na začátek