SKMK A – Fotbal Hlízov 0:6

Těžko se mi hodnotí utkání po takovém výprasku, navíc před domácím publikem. Věděli jsme, že s Hlízovem můžeme sehrát vyrovnanou partii jen když předvedeme nadstandardní výkon a vše si sedne. Opak byl však pravdou. Nastoupili jsme s tím, co v současnosti v Městci je zdravé a navíc se sebezapřením hraje už několikátý zápas Petr Novotný a Roman Kafka, za což klobouk dolů, na druhou stranu pak vlastní hloupostí a nedisciplinovaností dostane v 60 min Dominik Vocásek druhou žlutou kartu, 80 m od vlastní brány, když do něj o přestávce hustíme, aby si uvědomil, že už má žlutou kartu a stejně udělá takovouto …..píp a tím oslabí celej mančaft. Bohužel to není poprvé.
Hlízov byl jednoznačně lepší a rozhodl do přestávky, třemi na vlas shodnými situacemi, když nacentroval z pravé strany nikým neatakovaný křídelní hráč a útočník předskočil naše obránce a bez problémů vstřelil gól. Druhou půli jsme se chtěli pokusit brankou dostat ještě do hry, ale po vyloučení již bylo jasné, že utkání skončí výpraskem.
Nic není ztraceno, jen musíme zvednout hlavy a odbojovat poslední dvě utkání, z kterých musíme udělat body, aby byla zimní přestávka aspoň trochu veselá.


Sestava: Chrastný – Poděbradský Hnojil Novotný Vocásek – Tůma (Štok) Černovský Hradečný Kafka (Rygl) – Ročín (Votava) Sabó (Matoušek)

SKMK A – Fotbal Hlízov 0:6
Přesunout se na začátek