AFK Sadská – SKMK 4:2 (2:1)

V dalším zápase 1.B třídy jsme zajížděli na hřiště okresního rivala, Sadské a podle postavení v tabulce bylo jasné, že se bude hrát o šest bodů. Jeli jsme opět nekompletní a navíc řada hráčů s nevyléčenými zraněními. Chtěli jsme hrát důsledně odzadu, ale to bychom nesměli dělat takové chyby jako v 7. minutě, když jsme malou domů poslali přímo na kopačky domácích a ty vedli 1:0. Záhy odešel ze hřiště kvůli obnovenému zranění Jarda Blažek. Snažili jsme se kombinovat, byli více na míči a domácí jsme přehrávali. Bohužel řešení našich brejkových situací a přečíslení je zbrklé a kazíme i jednoduché přihrávky. I přesto jsme se dostali do několika nadějných situací, kdy gólem skončil až parádní rychlý brejk po ose Hradečný, Ročín, Tůma, Král, kterého ještě domácí brankář vychytal, ale na dorážku Hradečného byl již krátký. Do konce poločasu zbývalo 5 minut a chtěli jsme to v klidu dohrát, jenže přišla ztráta na půlce hřiště a do nepochopitelně otevřené obrany domácí podnikli rychlý kontr, který skončil druhou brankou v naši síti.

Do druhé půle jsme šli s tím, že nesmíme vyrobit další chyby v defenzivě. Bohužel jsme hned po 5 minutách druhé půle vyrobili zbytečný penaltový zákrok a domácí poslali do dvoubrankového vedení. Stále však zbývalo mnoho času na obrat, ale po dalším nuceném střídání, jsme již jen korigovali na 3:2 Ondrou Černovským z pokutového kopu, ale na víc jsme se i přes další možnosti nezmohli. Domácí pak v 90. minutě trestali z přímého kopu po čtvrté. Kluci bojovali, ale vlastními chybami jsme domácím darovali tři branky. Naše hra není i vinou mnoha zranění dobrá a do konce podzimu nás čekají tři zápasy, ze kterých potřebujeme nutně 6 bodů, abychom mohli relativně v klidu přezimovat.

Sestava SKMK: Chrastný – Tyl Blažek (Hnojil) Novotný Kafka( Havránek) – Janouch (Křovina) Černovský Hradečný Z. Tůma – Ročín Král
Branky SKMK: Hradečný, Černovský (PK)

AFK Sadská – SKMK 4:2 (2:1)
Přesunout se na začátek