SKMK A – Bílé Podolí 0:2 (0:0)

V dalším utkání jsme přivítali soupeře z Bílého Podolí a oproti poslednímu zápasu jsme byli opět nuceni z různých důvodů pozměnit sestavu. To nic nemění na skutečnosti, že tento zápas před domácím publikem se měl vyhrát a co je smutné, že ve druhém domácím utkání za sebou jsme nebyli schopni vstřelit branku.
Kdybych zde opsal komentář ze zápasu s Pátkem, nic bych tím nezkazil. Hosté přijeli s vyčkávací taktikou a čekali na naši chybu. Jejich hra byla založená na dlouhých nakopávaných balónech na dva šikovné rychlonohé útočníky a tím jejich mezihra končila. Nicméně hráli velmi kompaktně, zkušeně a trpělivě, bez jediné větší chyby.
My jsme od první minuty byli aktivnější, ale hra se nedařila, nebyli jsme schopni si víckrát za sebou přesně přihrát a hodně přihrávek jsme zbrkle zkazili. I přesto jsme si v prvním poločase vytvořili tři šance, které však gólem bohužel neskončili.

O přestávce jsme kladli důraz na bojovnost, i v zápase kdy se nedaří podle představ a soupeř je zalezlý na své polovině, bojovností lze vyválčit body. My jsme však nedokázali přepnout na 110% a to se nám vymstilo. Hosté v 60 minutě podnikli rychlý kontr po pravé straně a po přízemním centru přes celé vápno, byl na zadní tyči nedůsledně bráněn hostující útočník, který dotlačil míč do domácí branky a bylo to 0:1. Stále bylo hodně času do konce utkání, ale v dalších třech slibných šancích jsme trefili pouze tyč hostující branky, ale gól se nám vstřelit nepodařilo. To hosté v závěru podnikli rychlý útok do otevřené obrany a vstřelili pojišťovací druhou branku a dá se říci, že si po zásluze odvezli tři body. Když nedáme gól nemůžeme počítat, že budeme bodovat ani se soupeři, které bychom měli doma porážet. Bohužel se v týmu nenašel jediný hráč, který by ostatní strhl k lepšímu a bojovnějšímu výkonu. Je potřeba v týdnu pořádně potrénovat a v sobotu přivést body z Liblice, aby se nám v tabulce lépe dýchalo.


Sestava SKMK: Chrastný – Poděbradský Blažek Táborský Štok – Janouch (Libánský Radek) Černovský Hradečný Z. Vocásek – Velenský Král (Jizba)

SKMK A – Bílé Podolí 0:2 (0:0)
Přesunout se na začátek