Hodnocení zápasů 30.5.-3.6.2024

branky: Říbek 6x, Šlégr 4x, Skoupý 2x, Pánek 2x, Jirout, Šafránek, Landfeld
Do Kounic jsme přijeli pro vítězství, ale že se bude hrát převážně na soupeřově půlce nás překvapilo. Podařilo se nám rychle skórovat a hra byla celý zápas pod naší kontrolou. V druhé a třetí části jsme udělali rošádu v sestavě. Hra se trochu vyrovnala, hned bylo o něco těžší se prosadit a skórovat. Více nahrávek a lépe kopnuté rohy a pak by nebylo co vytknout. Máme ještě co zlepšovat. Děkujeme fanouškům za fandění.

ŽK: Lehký, Košťák
Čekal nás zápas, o první místo takže jsme chtěli za každou cenu vyhrát. Nejdříve jsme nevěděli jestli se bude vůbec hrát kvůli nepříznivému počasí ale dohodli jsme se mezi sebou a šlo se na to. První poločas byl dobrý kluci si vytvářeli šance, kombinovali, dobře bránili ale do šaten se šlo za bezbrankového stavu. Druhý poločas byl v podstatě to samé jenom jsme měli víc šancí které jsme bohužel neproměnili. Soupeř ale rozhodně špatně nehrál taky si vytvářel dobré šance ale Kuba Štál který pro tento zápas byl v bráně si se vším poradil a chytal skvěle. Zbytek týmu též musím pochválit, byl to dobrý výkon jenom bohužel tomu chyběl ten gól. Příští víkend hrajeme poslední zápas sezony kde nás čeká jasný cíl a to výhra a první místo.

branky: Piler 2x
V dalším utkání červeného týmu jsme doma hostili soupeře ze Sokolče, který je vždycky velmi nepříjemný. To platilo i tentokrát, pro motivaci tedy nebylo daleko. Hosté hráli celý zápas velmi jednoduchou taktiku dlouhých nakopávaných balónů, což jsme díky poctivé obraně jednoduše eliminovali. Po krásném rohovém kopu jsme se ujali vedení, do poločasu ale soupeř stihl z penalty skórovat. Do druhé půle jsme opět nastoupili bojovně a díky zlepšené kombinaci jsme se dostali do vedení. To se nám ale nepodařilo udržet, hostům se povedl rychlý brejk a vyrovnali. Zápas tedy skončil remízou, což je dle výkonu obou mužstev zasloužený výsledek. ⚽️🔵🔴

branky: Medřický, Brož
ŽK: Balog

Poslední zápas sezóny 2023/2024 jsme zavítali do Drahelic. Většina hráčů si dnes zkusila hrát na neobvyklých pozicích i kvůli velkému počtu zraněných v týmu, ale zvládli jsme to obstojně. První poločas jsme se rozkoukávali, nic moc zajímavého nenabídl, ale do druhého jsme, až na prvních 5 labilních minut, vlítli skvělě. Pomohl nám gól z penalty, a pak to byla jen otázka času, kdy přidáme pojišťovací gól a dali jsme po odraženém míči. Kluci se rozloučili vítězně, chválím všechny hráče, dnes to odmakali všichni! Závěrem bych také chtěl poděkovat ml. žákům, jejich trenérům a hlavně RODIČŮM, bez kterých by to nešlo! Celou sezónu nám mladší žáci pomáhali a jsou perspektivní. Tenhle rok byl pro SKMK velmi úspěšný ve všech kategoriích a to vypovídá o tom, jak dobře se tu pracuje s hráči od mládeže až po chlapy. OBROVSKÉ DÍKY VŠEM!!!

branky: Robovský 3x, Brož 3x, Kolář 3x, Říbek 2x, Martínek 2x, Piler 2x, Trampota, Svíčka, Bláha, Kučera
S modrým týmem se ve skupině o titul krůček po krůčku blížíme k vysněnému cíli, nejinak tomu bylo i v nedělním utkání. Sadská přijela citelně oslabena, což jsme dopředu věděli, proto jsme do zápasu povolali borce z přípravky a jádro nechali více odpočívat, abychom ten rozdíl eliminovali, nicméně i přes to byl náš výkon naprosto dominantní. Všichni hráči si díky vývoji utkání vyzkoušeli posty, na kterých standardně nejsou zvyklí, stopeři na hrot, útočníci do obrany a musím říct, že si s tím poradili na jedničku. Za předvedený výkon patří všem obrovská pochvala. Tři kola před koncem držíme náskok 6 bodů, čekají nás ale ještě ta nejtěžší utkání, která musíme odmakat stejně jako všechna předchozí ⚽️🔵🔴

branky: Šoufek, Vobořil, Borecký, Košťák
ŽK: Ihnatyshyn

Jsme blízko! Ještě nám chybí krok, ale tohle už je vážně blízko! Zápas měl parametry! Jíkev má nadstandardní hráče, to ví celá soutěž. My jsme se je snažili eliminovat a dařilo se nám to. Hráli jsme organizovaně, hráli jsme dobře. Chyby v naší obraně soupeř velmi důsledně ,,trestal“, ale nepotrestal do finále. K vidění bylo dost kontroverzních situací, které si samozřejmě hosté vyloží po svém, ale já to vidím střízlivě a pořád beru podání ruky jako slušnost (od některých). Emoce, chápu! Absolutně chválím svůj tým! Bylo vidět několik famózních výkonů! Jsem strašně rád za výkon věčného nerváka Lukáše Boreckého, který přidal i uklidňující gól na 3:0. Hrál skvěle! Čekají nás dvě kola….uvidíme.

branky: Matoušek, Míča
Do Odřepes jsme odjeli s velmi mladým kádrem. Ze začátku to podle toho vypadalo. Asi po 15 minutách se kluci srovnali a začali hrát pěkný fotbal. Po pěkné individuální akci Davida Matouška jsme šli do vedení 1:0. Bohužel soupeř stihl rychle odpovědět, vyrovnal na 1:1 a ve 41 minutě se ujal vedení 2:1. Do druhého poločasu jsme nastoupili s tím, že jdeme vyrovnat a to se nám povedlo v 56 minutě. Ke konci zápasu jsme udělali jednu z mála chyb v obraně a soupeř jí potrestal gólem. Konečný stav byl tedy 3:2. Musím kluky pochválit za odmakaný zápas.

branky: Malinová 4x, Pánek 2x, Skoupý, Řehák, Smolík, Říbek
Poslední zápas jara jsme odehráli na půdě Semic. Soupeř byl velice dobře na nás připraven a hrál fotbal od začátku, jednoduše se dostával do zakončení. Přesto jsme srovnali krok a úvod byl nerozhodný. V další části bylo velké zlepšení a ta patřila nám, hlídali jsme vedení. V závěru zápasu soupeř zabral a dokázal vyrovnat. Odehrál se dobrý zápas a proti nám hrál kvalitní tým, který hrál bez střídání. Dětem děkujeme za skvělou jarní část a rodičům za podporu a fandění. Děkujeme ⚽👏👏👏

Hodnocení zápasů 30.5.-3.6.2024
Přesunout se na začátek