Hodnocení zápasů 22.-27.5.2024

Máme za sebou další mistrovský zápas, samozřejmě výherní. Podle výsledků v tabulce jsme čekali, že přijedou velcí najetí kluci, ale opak byl pravdou. Zápas byl hned od začátku náš, sázeli jsme jeden gól za druhým, fanoušci si tentokrát dost užili. Byly vidět i krásné akce a přihrávky před bránou, které byly z 90% proměněny v góly. Nejhůře bych hodnotila třetí třetinu, kdy nám soupeři nasázeli nejvíce gólů, uplně jsme přestali hrát, zřejmě na nás už padla únava. Příští týden máme volno a poté před sebou poslední dva zápasy ve kterých, doufáme, že budeme stále neporaženi.
💙SKMK❤️

branky: Svíčka
Jak napovídá výsledek, utkaní to bylo vyrovnané, dostávali jsme se k soupeřově brance, ale chyběla nám ta koncovka v podobě střely na bránu. Soupeři se dařilo více střílet, ale se střelami si zase dobře dokázali poradit naši dva brankaři. Mohli jsme se ujmout vedení z pokutového kopu, ale štěstí nám nepřálo. Nevadí, jedeme dál, sportu zdar a fotbalu zvláště. 😀

branky: Lehký 4x, Kopecký 2x, Štál
Do Semic jsme přijeli s tím, že musíme vyhrát, abychom byli první a to se nám hned ze začátku zápasu dařilo. Ve 24 minutě jsme vedli už 0:4 a byli jsme suverénně lepší. Soupeř v 34 minutě dokázal dát góla, ale my jsme dokázali ještě odpověď dvěma góly a do šaten se šlo za stavu 1:6 pro nás. Přišel druhý poločas a my jsme úplně přestali hrát v 55 minutě soupeř snížil na 2:6 ale my jsme dokázali dát o 4 minuty později gól na 2:7. Jenže soupeř to ještě nezabalil a dokázal dát ještě 4 góly. Po velmi dramatickém konci jsme vyhráli 6:7 a 3 body jsou naše.

branky: Roušar 2x, Janouch, Robovský, Votava
ŽK: Medřický

Klasický zápas dvou poločasů… nepoučitelný… Do prvního poločasu jsme vstoupili famózně a nasázeli jsme soupeři 5 gólů, kontrolovali jsme hru a určovali tempo hry. Bohužel i přes veškeré uklidňování a přesvědčování v poločase, jsme nezvládli odehrát celý zápas bez nervů a jistoty. Za stavu 5:0 musíte přece zápas kontrolovat, bohužel my jsme druhý poločas odešli. V druhém poločase nám chyběla kvalitní koncovka, fotbalovost a odhodlání! Za první poločas dávám klukům 1, za druhý 5. Chtěl bych vyzdvihnout výkon Robovského a Kučery, hráli skvěle. Teď nás čeká poslední utkání v Drahelicích, kde se rozhodne, zda se umístíme alespoň na bedně vítězů. Za mě vše!!!

branky: Hanzlík + vlastní
ŽK: Šmidrkal, Vondrka, Střelec, Tyl

No, co na to říct? Jeden z nejtěžších zápasů sezóny! Jestřabka byla těžký soupeř! Hráli dobře organizovaně, bránili v 11 lidech, ale jejich brejky byly smrtící! Kdyby jsme po první půlce vedli 5:0, tak by to odpovídalo, ale Jestřabka byla velmi důsledná a nepustila nás do 100% šance, vše bylo jen na půl. Půlka byla 1:0 pro domácí a my ukázali charakter! Otočili jsme vývoj zápasu a nutno říci, že s dávkou štěstí jsme výsledek 2:1 uhájili! Chválím Jestřabí Lhotu za kvalitní fotbal, to co je šílené je hřiště (na 10-15 cm vysoké trávě se těžko hraje). Za týden nás čeká Jíkev a my víme, co se bude dít! Prostě si jdeme pro postup!

branky: Kopecký, Sabó
Čekal nás náročný zápas proti rozjetým Velenicím. Do zápasu jsme vstoupili velice dobře v 8 minutě jsme šli do vedení po krásné akci, kterou Kopecký zakončil hlavou. Ale soupeř se probudil a ukázal svou kvalitu v 29 minutě se mu podařilo otočit stav na 1:2 my jsme hned za minutu vyrovnali, ale soupeř ještě stihl dát gól do šatny. Druhý byl vyrovnaný, ale zápas rozhodl jeden hráč hostí. Tento zápas musíme hodit za hlavu a soustředit se na další zápas, který nás čeká 2.6 v Odřepsích, kde musíme vyhrát.

branky: Pánek 2x, Šlégr 2x, Šafránek, Říbek
Poslední zápas této sezóny na domácí půdě jsme odehráli s Kostelní Lhotou. Chvilku jsme se na hřišti hledali, což docela zdramatizovalo zápas. Kluci se moc snažili dát ještě pár gólů, ale branková konstrukce byla proti. V závěru nás hnalo dopředu domácí publikum a dokázali jsme přidat ještě góly. V zápase bylo pár chyb, ale bojovnost to vše převážila. Domácí zápasy jsme zvládli bez porážky, velké díky našim fanouškům. Děkujeme SKMK ⚽

Hodnocení zápasů 22.-27.5.2024
Přesunout se na začátek