Zhodnocení víkendových utkání 22.-24.3.2024

První mistrovské utkání nového týmu mladší žáci – červená jsme odehráli v Kovanicích se soupeřem, který byl pro nás neznámou, zatím jsme se s nimi na hřišti nepotkali. Tým jsme poskládali z hráčů mladších žáků a starší přípravky a v zápase jsme i přes velkou marodku rozhodně nehráli druhé housle.

Držení míče bylo jednoznačně na naší straně, chybělo pouze finální zakončení. Soupeři se povedly začátky obou poločasů, kdy nás rychle přečíslili a náskok už si potom přes naše obléhání udrželi.

Takto vyrovnané zápasy nás s červeným týmem určitě čekají, rozhodně máme na čem pracovat, ale určitě i na čem stavět.

No jo no. Co na to říct? Čekali jsme super těžký zápas a on byl. Velim je kvalitní mančaft a my jsme se tak nějak hledali. Pokud vedeme, nemůžeme za 2 minuty dostat na 1:1. Obrovsky špatně! Soupeře to dostalo na koně a my jsme 15 minut hráli druhé housle. Pak se naše hra uklidnila a dominovali jsme!

Velim hrozila z hrozně přísných brejků, kterými nás (zaplaťpánbůh) nepotrestali. Naší hře chyběla lehkost v útočné fázi.

Sečteno, podtrženo. Bod z Velimi bereme, protože poslední 15-20 minut na nás po vyloučení ,,seděla“.

Nerad se vyjadřuji k výkonu rozhodčích, spíš je chválím, protože chápu, jak je to složité!!! Ale…pár zásadních rozhodnutí si musí probrat v hlavě tři muži v černém!!! Zda mají čisté svědomí je otázka na ně!

Zhodnocení víkendových utkání 22.-24.3.2024
Přesunout se na začátek