SKMK „Dorost“ – FK Červené Pečky 12:1 (2:0)

V sobotu 9.4. nás čekal další zápas jara proti Červeným Pečkám. Potřebovali jsme nahnat skóre do tabulky a zároveň plný počet bodů.

Soupeř do hry poslal pouze 10 hráčů a o to jsme to měli lehčí. Hned z kraje zápasu bylo jasné, že celý zápas budeme mít pod kontrolou. Ve 12. minutě se jako první dokázal prosadit Matěj Novák. Dále jsme se však dost trápili. Dostávali jsme se do spousty šancí, které jsme však nedokázali proměnit. I přes to, že soupeři odešel kvůli zranění brankář, přidali jsme pouze jedinou branku před koncem prvního poločasu zásluhou Patrika Šoufka.

Po debatě v kabině jsme mohli vlítnout do druhé půle zápasu. V krátkém sledu minut se dokázali prosadit znovu Matěj Novák, Patrik Šoufek a nově i Matěj Valášek. Poslední zmiňovaný v 61. minutě střídal společně s Tomášem Tůmou a nahradili je Tomáš Hotovec a Kuba Řehák. Dále v 70. minutě ze hry odešli Honza Douša a Matěj Novák, které nahradili Kuba Šturma a Štěpán Šustr. Prozatímní stav utkání byl 5:0. To se však změnilo v 74. minutě, kdy začala městecká kanonáda, která nehodlala přestat – hattrick zaznamenal Patrik Šoufek. Soupeř už vůbec nezvládal odvracet naše útoky a každou chvíli schytával gól za gólem. Jednou špatnou přihrávkou jsme soupeři přímo darovali jejich jedinou branku. Kluci Patrik Šoufek, Tomáš Hotovec, Kuba Šturma, Matěj Dubský a Martin Křovina, zásluhou zbylých 7 gólů, skončili s trápením soupeře. Konečný stav utkání byl tedy 12:1.

Na Velký Osek, který je v tabulce první ztrácíme z druhého místa 5 bodů.

Sestava: Školník – Albrecht, Borecký, Douša (Šturma) – Dubský, Tůma (Řehák), Novák (Šuster), Křovina, Binder – Valášek (Hotovec), Šoufek
Góly: Šoufek 4x, Novák 2x, Dubský 2x, Valášek, Šturma, Hotovec, Křovina

SKMK „Dorost“ – FK Červené Pečky 12:1 (2:0)
Přesunout se na začátek