Bílé Podolí – SKMK „A“ 3:3 (2:2)

Třetí venkovní zápas, třetí remíza. Když se čtyři sezóny kopaly při remíze penalty a byly dva body za výhru, uhráli jsme všeho všudy tři remízy, teď když je jen bod, hrajeme plichty a body nám chybějí. Ale když jsme po dvaceti minutách prohrávali 2:0, jsme za bod rádi. Domácí na malém hřišti byli agresivnější a neměli jsme čas a prostor na mezihru, balóny nám odskakovali a domácí byli na koni. Pak se k vypíchnutému míči na polovině domácích dostal sedmnáctiletý Štoček a nádherně po Schickovsku přeloboval Pavla Hampla, 1:0. Za deset minut penalta a bylo 2:0 a nevypadalo to moc dobře. Klukům patří dík zato, že to nezabalili a do poločasu jsme vyrovnali, když po pěkné akci po pravé straně Miloš Jokl nádherně našel hlavu Michala Poděbradského a za 5 minut průnik staronové posily, Lukáše Kubelky skončil faulem ve vápně a Jan Šmidrkal se nemýlí, 2:2.

V prvním poločase jsme po našem prvním gólu hráli to co jsme chtěli, po zemi do křídel na balónu, bohužel začátek druhého poločasu kopíroval první půli. Domácí byli rychlejší agresivnější a přesto, že jsme si v kabině řekli, že největší nebezpečí hrozí ze standardek, udělali jsme kolem vápna asi třicet faulů a byla jen otázka času, kdy domácí jednu promění. To se stalo v 50. minutě a dostali jsme domácí opět do jednobrankového vedení. Po góle jsme se opět začali tlačit víc dopředu, ale dlouho se nedařilo vážněji ohrozit branku domácích, až v 76. minutě zakombinovala naše pravá strana, míč si převzal Lukáš Kubelka a z dálky povedenou střelou zatočil míč do pravého rohu domácího brankáře. Následně jsme si vytvořili další dvě šance, ale bohužel se nás dvakrát vychytal domácí brankář. Utkání tak dospělo do remízy a nás teď čeká v neděli těžký úkol, kdy v domácím prostředí musíme uhrát plný bodový zisk, abychom se dostali ze spodních pater tabulky.

Sestava: Hampl – Havránek, Střelec, Tyl, Poděbradský – Jokl, Černovský, Šmidrkal, Tošovský (89. Novotný) – Velenský, Kubelka
Branky SKMK: Poděbradský, Šmidrkal, Kubelka

Bílé Podolí – SKMK „A“ 3:3 (2:2)
Přesunout se na začátek