Zprávy z DOROSTU.

SKMK Dorost – Jestřábí Lhota 2:2

Po krátké pauze se městecký dorost mohl zase vrhnout do akce a to hned v Jestřábí Lhotě. První poločas jsme se trochu hledali – několik zkažených přihrávek, nedotažené souboje a zahozené šance. Měli jsme, ale také několik zajímavých akcí, které však gólem neskončily. Za to soupeř svých šancí využil a do kabin jsme šli za stavu 2:0 pro domácí. V šatně jsme si řekli co je třeba napravit a jak to budeme hrát.

Do druhého poločasu jsme vletěli po hlavě – soupeře jsme přehrávali, nechybovali v přihrávkách a v soubojích jsme nechali všechno. To nám přineslo nepřímý volný kop po malé domu, ke kterému se postavili Lukáš Binder a Patrik Šoufek, kdy druhý jmenovaný vstřelil gól na 2:1. Hra běžela dál a měli jsme několik dalších šancí a právě jednu z nich využil Matěj Novák, který připravil míč pro Tomáše Tůmu a ten srovnal na 2:2. Utkání bylo velmi napínavé a to z pohledu obou stran. Těsně před koncem vychytal Filip Krištof střelu k levé tyči. Městecká obrana pak v posledních minutách zlikvidovala balón, který lítal mezi všemi hráči před naší brankou a zápas tak skončil nerozhodně 2:2.

Sestava: Krištof- Dubský, Borecký, Šturma- Novák, Douša, Valášek, Řehák, Tůma- Binder, Šoufek
Góly: Šoufek, Tůma


FK Bohemia Poděbrady – SKMK Dorost 2:5

V sobotu 7.8. jsme vyrazili k druhému přípravnému utkání do Poděbrad, nutno podotknout, že soupeř hraje o třídu vyšší soutěž, což nás ale nezastrašilo. Do utkání jsme celkově nevstoupili vůbec špatně, soupeře jsme přehrávali a v prvním poločase dokonce i třikrát domácí tým zaskočili. První gól po centru z levé strany vstřelil Patrik Šoufek. Druhý gól po centru do branky uklidil Matěj Novák. Lukáš Binder se velkým soustem podílel na třetí brance, když vybojoval penaltu a tu s ledovým klidem proměnil opět Patrik Šoufek. Do kabiny jsme tedy šli za stavu 0:3.

Soupeř nás po poločase zatlačil a vsítil dokonce dvě branky. Každopádně jsme se z toho nepoložili a soupeři opět odskočili na rozdíl dvou branek. O to se postaral Lukáš Binder po samostatném úniku. Domácí jsme dorazili pátým gólem, který vsítil znovu Lukáš Binder.

Sestava: Krištof- Douša, Borecký, Albrecht, Dubský- Binder, Křovina, Novák, Valášek- Hotovec, Šoufek
Góly: Šoufek 2x, Novák, Binder 2x

Zprávy z DOROSTU.
Přesunout se na začátek