Tři Dvory – Městec Králové 2:2 (PK:1:4)

Do Třech Dvorů jsme jeli pro body, ikdyž jsme věděli, že nás nečeká vůbec nic lehkého. Za první půlhodinu jsme si vypracovali tři stoprocentní šance, bohužel bez gólového efektu. Pak nám dvakrát utekl domácí exligista Brunclík a do kabin jsme šli za stavu 2:0 pro domácí.Druhý poločas jsme rychle snížili z penalty, kdy po faulu na aktivního Martina Tůmu, proměnil penaltu Ondra Černovský, který v tomto zápase sehrál hlavní roli. Za chvilku poté totiž „uklidil“ do šatny domácího Kmocha, který vyfasoval červenou kartu za vzájemnou potyčku, kterou ještě na vrh, na rozdíl od našeho hráče, okomentoval. I přesto byl soupeř nebezpečný, ale naštěstí gól, který domácí vstřelili, neplatil pro offside. Druhý gól padl po perfektně rozehraném rohovém kopu, kdy Aleš Sabó přesně našel na hranici velkého vápna Ondru Černovského, který z první přesně trefil pod břevno domácí branky.
V nastavení jsme mohli přidat třetí gól pro změnu my, ale Igor Ročín nastřelil hlavou pouze tyč z bezprostřední blízkosti. Poprvé v sezóně jsme tak utkání dovedli do penaltového rozstřelu, kde jsme byli na rozdíl od domácích střelců stoprocentní a odvážíme si tak dva body.
Pro nás jsou to velice důležité body do tabulky. Úroveň utkání odpovídala pochmurnému podzimnímu počasí. V neděli nás tak čeká poslední podzimní mač, kde se všichni beze zbytku budou muset vydat ze všech sil a soupeře z Býchor přehrát, což by nám zajistilo velice důležité tři body.

Branky: 39. a 42. Brunclík – 51. a 70. Černovský (první z PK).
ŽK: 1:3.
ČK: 54. Kmoch.
Rozhodčí: Glogar.
Diváci: 80.
Poločas: 2:0.
Městec: Šádek – Míča, L. Němec, Synek, Táborský – Havelka (85. Havránek), Černovský, A. Němec, Šusta (62. Sabó) – Tůma, Ročín.

Tři Dvory – Městec Králové 2:2 (PK:1:4)
Přesunout se na začátek