SKMK – Sokol Býchory 3:1 (2:0)

V posledním kole podzimní části, jsme na těžkém terénu přivítali hosty z Býchor, kteří si jako nováček nevedli na podzim vůbec špatně. Komplikace nastala při rozcvičce, kdy se zranil Aleš Němec a v průběhu prvního poločasu byl tak nucen střídat. Do poločasu jsme však stihli vstřelit dvě branky a v klidu jsme mohli dohrát zápas do vítězného konce.

Bohužel jsme však ve druhé půli v domnění, že je hotovo, ubrali na plynu a přesto, že se podruhé v utkání trefil Jarda Synek a zvýšil již na 3:0 po perfektně zahrávaných rohových kopech Ondrou Černovským, tak jsme soupeři dovolili posledních dvacet minut nejen snížit, ale pustili jsme jej do několika dalších ošemetných situací, které naštěstí gólem neskončily.

Tři body jsou doma a zimní přestávka bude přeci jen klidnější, ikdyž je tabulka nesmírně vyrovnaná a my budeme muset přes zimu potrénovat, abychom se na jaře co nejdříve vyhnuli záchranářským bitvám.

Děkujeme fanouškům za podporu a věříme, že i na jaře budou v hojném počtu navštěvovat naše zápasy.

Branky: 12. a 63. Synek, 32. Černovský – 71. Vyhnánek
ŽK: 1:2
Rozhodčí: Polák
Diváci: 120
Poločas: 2:0
Městec: Šádek – Janouch, L. Němec, Synek, Táborský – Štěrba (46. Havelka), Černovský, A. Němec (17. Tyl), Šusta (79. Novák) – Tůma (46. Míča), Ročín.

SKMK – Sokol Býchory 3:1 (2:0)
Přesunout se na začátek