Sokol Kněžice – SKMK 1:4 (1:1)

V neděli nás čekal další těžký zápas a to derby v Kněžicích, kde se hrálo, vzhledem k postavení mužstev v tabulce, o šest bodů. Na ne úplně ideálním terénu jsme to byli my, kdo ve třetí minutě vstřelil úvodní branku, když Igor Ročín se dokázal prosadit mezi domácími stopery 1:0. Bohužel o tři minuty později, po několika nedůrazných odkopech po standardce domácího mužstva, jsme inkasovali vyrovnávací branku. Celý první poločas se pak hrál neurovnaný fotbal plný osobních soubojů a nepřesností na obou stranách. Za zmínku stojí jen parádní střela Jardy Synka v závěru prvního poločasu, kdy se však předvedl i domácí brankář, který střelu do pravého horního rohu bravurně vytáhl na roh.
O přestávce proběhlo v kabině menší zemětřesení a dle výsledku na konci zápasu bylo potřeba. Druhá půle byla jednoznačně v naší režii, když jsme třemi góly během dvaceti minut rozhodli utkání. Nejdříve se po přesném centru Igora Ročína trefil hlavou Martin Jizba 1:2. Po individuální akci Jardy Synka se trefil zpoza vápna Ondra Černovský a čtvrtý gól přidal opět hezkou ranou Martin Jizba.
Důležité tři body si vezeme domů, ale jedna výhra jaro resp.podzim nedělá a je potřeba se soustředit na další důležitá utkání. Toto vítězství bylo víceméně povinné!!

Sestava: Chrastný – Janouch (25. Tyl) Synek Němec L. Poděbradský M. ( 46. Míča) – Šusta Němec A. (80. Sabó) Černovský Štěrba ( 76. Čihák) – Jizba (70. Krejčí) Ročín
Branky: Jizba 2, Ročín, Černovský

Foto: Michaela Havelková

Sokol Kněžice – SKMK 1:4 (1:1)
Přesunout se na začátek