AFK Semice – SKMK 3:1 (1:1)

Věděli jsme, že nás čeká těžký soupeř, který po sestupu z 1.A tř bude chtít za každou cenu si spravit chuť. Domácí na nás vlítli a již v 5. minutě jsme prohrávali 1:0. Domácí dále hrozili především z rychlých brejků po našich ztrátách, ale gól padl na druhé straně, kdy po chybě brankáře a našem napadání střílel Martin Jizba do prázdné branky. V závěru poločasu jsme ještě dvakrát zahrozili střelou z dálky, ale do šaten se šlo za stavu 1:1.
Druhý poločas byl již vyrovnanější, domácí pomalu odpadali, ale ani my jsme dopředu nebyli nějak efektivní. V 65. minutě jsme mohli jít do vedení, ale střela Igora Ročína skončila na tyči. Domácí od té doby zahrávali množství standardek v těsné blízkosti našeho vápna. Po rychlé rozehrávce se pak dostali do přečíslení 2:1. V závěru jsme otevřeli hru a domácí v devadesáté minutě zvýšili na 3:1. Musíme se z tohoto zápasu poučit a v dalším kole doma proti dalšímu nováčkovi ze Suchdole bodovat.

Sestava SKMK: Šádek- Poděbradský M. (Havelka) Synek Němec L. Janouch ( Táborský) – Šusta (Čihák) Tůma Němec A. Štěrba – Ročín Jizba
Branky: Jizba

AFK Semice – SKMK 3:1 (1:1)
Přesunout se na začátek