Výsledky a hodnocení zápasů 12.-16.10.2024

Jako každou středu, tak i tuto jsme nastoupili k dalšímu zápasu. Tentokrát k poslednímu a to proti Pátku. Kluci z Pátku byli o hlavu větší i o rok starší a to bylo znát hlavně v soubojích. Zápas byl jednoznačně v jejich vedení, ale naši to dohráli do konce i když věděli, jak těžký zápas to bude. Poslední dvacka se mi moc líbila, po krásných přihrávkách jsme se dostali i k zakončení, ale bohužel pouze jedna střela skončila v síti. Přes zimu to všechno doladíme a do budoucna budeme zase silnější. Jedeme dál a těšíme se na jaro. SKMK❤️💙

branky: Landfeld 2x, Hnát 2x, Smolík, Hradečný, Havlina, Votava
Na domácí půdě jsme odehráli poměrně dobré utkání. Začátek hry byl vyrovnaný, ale nám se podařilo pár akcí zakončit do soupeřovy branky. Také se nám už dařilo lépe hrát tělem, proběhlo pár hezkých kombinací i nahrávek. Trošku vázlo zakončení. Celý tým chválím, že hráli až do konce. Jedeme dál a doladíme nedostatky.

branky: Robovský 3x, Trampota, Janouch
ŽK: Robovský, Trampota, Brož

Po delší době jsme se na zápas sešli a na průběhu to bylo strašně vidět. Aktivní hrou jsme se ujali dvoubrankového vedení, ale po drobné chybě a následně z penalty stihli hosté do poločasu vyrovnat. Vstup do druhé půle byl od obou mužstev velice aktivní, bylo cítit, že ani jeden tým to nechce dát zadarmo. Vedení se ujali hosté a tady přišel ten okamžik, za který jsem na kluky pyšný. Místo rozložení z nepříznivého stavu zařadili vyšší rychlostní stupeň a třemi góly utkání otočili.

Na hřišti byl vidět pohledný kombinační fotbal a jsem strašně rád, že se ani jeden tým neuchýlil k dlouhým nakopávaným balónům, jak to bývá u našich soupeřů zvykem. Tři body jsou doma, makáme dál.

branky: Lehký 5x, Kopecký 3x, Vrbický 2x, Štoček

branky: Šoufek, Sabó
ŽK: Drobný, Binder

branka: Mbah
ŽK: Vondrka

Tento bod považuji za extrémně cenný! Má totiž dvě roviny. Hráli jsme proti týmu, který s námi bojuje na chvostu tabulky a dokázali ho udržet na bodový distanc.

Ta druhá rovina je….já nemám ani slov! Okomentuji to tak, že jsem strašně rád, že jsme dali branku ze situace, kde nešlo nic zamávat, ani odpískat! Nečekal jsem, že tato soutěž bude už od podzimu takto ,,těžká“.

K fotbalu, my jsme do zápasu vstoupili šíleně. Hráli jsme na půl plynu a nechali soupeře dostat se do hry. Chyběli nám bojovníci (Tyl, Velenský), kteří by to strhli. Naše hra začala mít trochu obrátky těsně před poločasem a po obdržené brance. Musím uznat, že Mělník měl více šancí, které kdyby skončily brankou, těžko bychom se zvedali. Na špatném terénu toho ke koukání moc nebylo, proto je opravdu bod zlato.

V neděli doma musíme navázat na bodovou šňůru a přidat další body. Ze svého osobního pohledu jsem ze zápasu nadšen, protože jsem se setkal s kluky, kteří mě tehdy v Ovčárech učili fotbal.

Výsledky a hodnocení zápasů 12.-16.10.2024
Přesunout se na začátek