Výsledky a hodnocení zápasů 16.9.-26.9.2024

Dnes nám přijel velmi zkušený a silný soupeř, který byl sestaven z většiny holčiček. Kluci se nezalekli a i tak bojovali do těla, nevypustili žádný souboj, ale pořád nám chybí ta kombinace a přihrávky. Jsem ráda, že to kluci nevzdali předem. Když se prohrává, nevadí, ale když se nemaká, tak to vadí. Kluci si sáhli na dno, dnes to bylo velmi náročné. Víme co zlepšovat, jedeme dál. SKMK💙❤️

Dnešní zápas se Slovanem Poděbrady jsme bohužel prohráli. Troufám si říct, že to byl zatím nejhorší zápas, určitě se dal vyhrát, hodně střel padalo do brankáře a měli jsme dost děravou obranu. Kluci udělali hrozně moc chyb, vzadu nám pořád zůstávali volní hráči a z toho jsme dostali nejvíce gólů. Bojíme se hrát do těla a to je ve fotbale potřeba. Hlavu vzhůru, už aspoň víme, na co se v tréninku zaměřit.❤️💙

Sestava poskládána s ohledem na kvalitu soupeře, ale Polaban byl lépe připraven a hrál to co nám ještě tolik nejde. Hrát kombinačně, tělem a držet si pozice. Přesto jsme poločas tolik neztráceli. Zápas byl těžký díky hustému dešti a padalo dost branek na obou stranách. Kluci odehráli zápas i za horšího počasí dobře. Stále se je co učit a zlepšovat se ve hře. Děkujeme hrstce fanoušků.

Branky: Skoupý 3x, Říbek 2x, Hnát 2x, Trčka, Nemeš
Hráli jsme s pro nás ne, tak známým soupeřem, sice prvních 20 minut jsme vůbec nic nehrály a jen tahaly balón z naší branky, schylovalo se na pořádný debakl. Do další fáze zápasu jsme udělali pár změn a už to bylo trochu lepší. V závěrečné části jsme soupeře přehráli, ale na velký příděl z úvodu to bylo málo. Stále nás trápí fyzička, nahrávky, držení pozic a hra tělem. Děkujeme klukům co už hrajou za žáky, jak nám pomáhají dostat se do hry. Děkujeme divákům a fanouškům.

Další mač se odehrál na hřišti v Kostelní Lhotě. V úvodu jsme hráli slušně, padalo dost gólů na obou stranách, ale naši borci nastříleli o pár branek více. V dalších částech zápasu se dost zkoušelo hrát i jiné posty a hra byla vyrovnanější. Odehrál se dobrý zápas, ale stále musíme zabrat na fyzičce a držení postů. Po zápase byl i vítězný pokřik.
Branky: Říbek 4x, Skoupý 4x, Hradečný 4x, Hnát, Havlina, Trčka, Votava, ale na vítězství se podíleli všichni hráči.

Čekal nás těžký zápas, ale přesto jsme začali dobře a v zápase jsme vedli 1:2. Soupeř nás ovšem přehrával a více střílel na branku a vedlo se mu skórovat. Přes veškerou snahu udělat něco se zápasem se nám nedařilo trefit branku. Soupeř nás přehrál hrou tělem. Nás stále trápí držení pozic a ta hra tělem. Jinak to byl zápas solidně odehrán. Máme co trénovat a dohánět, ať můžeme hrát vyrovnanější zápasy.

branky: Nováková 2x
Soupeř byl velice dobře fotbalově vybaven. Drželi jsme tempo dvacet minut, potom se to před naší bránou vařilo. Po dvou chybách soupeře v rozehrávce a naším důrazem, který do té doby chyběl, jsme vstřelili dvě branky. Oba góly si připsala naše jediná slečna v týmu.

branky: Bláha 6x
Dnes se nám v odvetě podařilo Sadské vrátit prohru ze středy. Byla to úplně jiná hra. Dnes jsme makali na plný plyn a zaslouženě vyhráli. Posledních deset minut bylo opravdu těžkých, měli jsme jazyk až na vestě. Velká pochvala chlapcům a dívce 👍

branky: Robovský, Janouch
Ačkoliv jsme výsledkově doposud 100%, potýkáme se s mnoha komplikacemi – o to více si dnešní výhry ceníme! Přibývají nám zranění a i z jiných důvodů jdeme do zápasu s improvizovaným rozestavením a 2 střídajícími hráči. V první půli jsme přesto byli o něco fotbalovější a díky dobrému napadání jsme šli do dvoubrankového vedení, několik dalších slibných šancí jsme neproměnili. V druhém poločase nás potkala další 3 zranění a po určitou dobu jsme neměli kým vystřídat. Zde bych rád “vypíchnul”, že v takovou chvíli se kluci “nerozpadli” a zápas ubojovali do vítezného konce, kde gól v posledních vteřinách již nic nezměnil. K optimálnímu hernímu projevu tedy daleko, o to větší spokojenost s nasazením kluků, kteří zápas odehráli 👏👏.

V souboji s prvním týmem tabulky nás doběhla již dříve avizovaná věc – a to početná marodka! Do zápasu jsme nastoupili v silně lepené sestavě a pouze jedním hráčem na střídání 😞! Toto se silně podepsalo na způsobu naší, respektive i soupeřovy hry. Od začátku nás domácí silově přehrávali, díky intenzivnímu napadání byla naše defensiva pod neustálým tlakem. Přes všechny okolnosti, ale kluci statečně bojovali a odolávali. Ve druhé půli se navíc začal projevovat rozdíl v únavě – a po dalších dvou zraněních jsme museli dohrávat o deseti. Nejsme zvyklí prohrávat, o to více nás trenéry těší, že se kluci nepoložili, nerozhádali a vzájemně povzbuzovali i za rozhodnutého stavu. Všem, co dnes byli na hřišti děkujeme !!! … a chvála brankáři, dnes nás držel 👏👏. V neděli nás čeká další kvalitní soupeř z Poděbrad, snad již v posílené sestavě 💙❤️

branky: Lehký 2x, Rulc

branka: Vrbický

branky: Šoufek, Štál, Nýč

branky: Bejbl O., Mbah
0 bodu, ale já jsem spokojenej jak malý dítě o Vánocích! Předvedli jsme skvělý organizovaný výkon, kterému chyběla zkušenost naší sestavy. Chválím prvního, druhého, posledního hráče, který dnes za nás bojoval. Vrdy mají velkou kvalitu a dnes jsme je zdárně eliminovali. Výsledek 4:2 je krutý, protože jsem přesvědčen, že jsme měli více gólových šancí! Za týden se nám vrátí 7 hráčů základní sestavy, kteří nám teď chyběli a věřím, že už budeme sbírat body! Dnes se mi bude hezky usínat. Gratuluji soupeři ke 3 bodům.

Výsledky a hodnocení zápasů 16.9.-26.9.2024
Přesunout se na začátek