Hodnocení zápasů 28.3.2024–2.4.2024

V prvním jarním utkání “modrého” týmu v mistrovské skupině nestačili žáci i přes bojovný výkon na kluky z Nymburka.
hodnocení trenérů: “V zápase jsme bohužel postrádali více jak polovinu stabilních hráčů a jen díky podpoře starší přípravky jsme byli schopni utkání odehrát. Pro některé to bylo vůbec první utkání na větším hřišti a mile nás překvapili. Zápas byl vyrovnaný, rozhodly chybky a neproměňování našich šancí. Kromě samotného výsledku si spíše odnášíme pozitivní poznatky a za podporu týmu a trenérům st. přípravky děkujeme”.

Těžko se mi celý zápas hodnotí. Mám v sobě velkou pachuť zklamání! Naše hra není dobrá! Chybí ji lehkost a nápad. Snažíme se, ale nervózní momenty nás sráží. Pečky, které byli citelně oslabené zalezli v jedenácti lidech hluboko na vlastní půli a čekali na standardky, či brejky. Bohužel jsme je neotevřeli a byla z toho remíza 0:0.

Co nás dostává na kolena je výkon rozhodčích. Zapas ve Velimi jsem ještě přešel, ale tohle je moc! Absolutně nezvládnuté, až provokativně odřízené utkání! Nevím co to má být a doufám, že už se nic tak ,,vtipného” nebude opakovat!
O víkendu v Semicích musíme bodovat!

Na domácím hřišti jsme přivítali soupeře, který stejně jako my do jarní části přihlásil druhý tým. Od začátku jsme chtěli hrát aktivní hru na útočné polovině a to se nám dařilo. Vstřelili jsme rychlé branky a na hráčích bylo vidět uklidnění. Druhý poločas byl z obou stran opatrnější, soupeř se více zatáhl a nám se už nepodařilo vstřelit další branku, nicméně zbytek utkání jsme měli pod kontrolou. Opět jsme v zápase zapojili slušný počet borců ze starší přípravky a s jejich výkony jsme byli nadmíru spokojeni, předvedli skvělý výkon🔵🔴

branky: Míča, Sabó (2x)
ŽK: Janouch, Kopecký

branky: Lehký, Rais Š., Štál (4x)

Den po Velikonocích jsme odehráli domácí zápas proti Slovanu Lysá nad Labem bílá, naštěstí nikdo nebyl pod vlivem velikonočního perníku. Do zápasu jsme vstoupili svědomitě, což bylo znát ve výsledku. Hosté stříleli většinou z dálky, ale na famózního Standu Koláře v brance byla radost koukat. Také za to ho diváci odměnili potleskem. Soupeř ale bojoval až do konce, a bylo zaděláno na drama. Tým nakonec zápas zvládl a ještě zabral, výhra zůstala doma. Děkujeme divákům za fandění.

Hodnocení zápasů 28.3.2024–2.4.2024
Přesunout se na začátek