Výroční členská schůze FO SKMK 2022

Dobré odpoledne,
minulou sobotu se uskutečnila výroční členská schůze fotbalového oddílu SK Městec Králové, následovaná fotbalovou zábavou.

Za hojné účasti jsme vyslechli hodnocení uplynulého roku 2022 z pohledu výkonného výboru FO SKMK, zprávu o fotbalovém hospodaření. Následovalo zhodnocení sezóny ústy samotných trenérů a vedoucích jednotlivých oddílů. Po několika letech máme přihlášeno 6 mládežnických a 2 dospělá mužstva v soutěžích organizovaných SKFS a OFS Nymburk, to nám dělá velkou radost! Poté už následovalo ocenění nejlepších hráčů ve třech kategoriích – Nejlepší střelec (tabulka), Nejužitečnější hráč (volba trenérů) a Hráč kabiny (zvolila si sama kabina). Po diskuzi a závěru schůze byl pro přítomné připraven raut.

Pak už jsme společnými silami připravili sál na následující zábavu!
DJ Majký zahájil zábavu dětskou diskotékou, jak jinak když v sále bylo přes 50 dětí, které řádily jak se patří. Poté diskotéka volně přešla k té pro dospělé.

Děkujeme všem přítomným členů a přátelům fotbalového oddílu za úžasnou atmosféru schůze. Děkujeme všem co si s námi užili fotbalovou zábavu a tím s námi ukončili další fotbalový rok 2022.

V příštím roce 2023 se na Vás budeme těšit na fotbalovém stadionu SKMK při soutěžních i nesoutěžních zápasech a bude i nějaká ta kultura.

Již nyní se můžete těšit na první březnovou sobotu, kdy se uskuteční tradiční Maškarní Merenda!

💙FO SKMK❤️
17.12.2022

Výroční členská schůze FO SKMK 2022
Přesunout se na začátek