SKMK A – TJ Liblice 3:1 (2:0)

V dalším důležitém zápase jsme na domácím hřišti přivítali Liblici. První poločas jsme byli lepší a aktivnější. Po dlouhé době jsme hrozili ze standardek, z které padl i první gól, kdy si na roh naběhl Jarda Synek a neurčitou částí těla vstřelil úvodní gól. Měli jsme i další šance, po rohu přišlo břevno, ale druhý gól jsme dali až po faulu na aktivního Mílu Havelku, kdy se z penalty nemýlil Láďa Krejčí. Na konci poločasu ještě mohl navýšit a rozhodnout zápas, ale vychytal ho gólman.
V druhé půli jsme se více zatáhli, ale soupeř se do ničeho dlouho nemohl dostat. My jsme opět trefili 2x břevno. A mohli jsme toho litovat v 80. minutě, kdy hosté po nedůrazu snížili na 2:1 po rohu. V 90. minutě jsme pojistili vítězství na 3:1, opět z rohu, kdy Aleš Sabo našel Petra Havránka, který prvním gólem v áčku zvýšil na 3:1. Soupeře jsme za celý zápas nepustili do žádné vyložené šance. Kluci makali a zaslouženě vyhráli. Už bylo na čase bodovat!

Branky: 15. Synek, 35. Krejčí (z PK), 90. Havránek – 80. Vlk.
ŽK: 2:3.
Rozhodčí: Šnýdr.
Diváci: 150.
Poločas: 2:0.
Městec: Chrástný – Janouch, Tyl, Synek, Táborský – Havelka (70. Sabó), Černovský, Němec, Štěrba (75. Čihák) – Tůma, Krejčí (58. Míča)(84. Havránek).

SKMK A – TJ Liblice 3:1 (2:0)
Přesunout se na začátek