SKMK – Union Čelákovice 4:1 (1:0)

V 1.kole AGRO CS poháru jsme přivítali účastníka 1.A tř. a po bojovném výkonu zaslouženě postoupili do 2. kola, kde nás 11.9. čeká další soupeř z 1.A tř. Spartak Průhonice. Na hřiště vyběhla základní jedenáctka s věkovým průměrem 22,8 roků (samozřejmě nepočítám do toho věk brankáře  ) a chvíli trvalo než jsme se rozkoukali. S přibývajícími minutami jsme se soupeři vyrovnali v nasazení a zjednodušením hry jsme se dostávali do zakončení. Několik brejků jsme ještě nevyřešili dobře, až Míra Štěrba rozvlnil síť Čelákovic a do kabin se šlo za stavu 1:0.
Druhý poločas jsme začali nebojácně a podnikali nebezpečné protiútoky. Po závaru jsme kopali nepřímý kop a Martin Jizba zvyšoval na 2:0. Hosté se snažili otočit výsledek a po standardce snížili na 2:1. Fyzicky jsme se soupeřem drželi krok a do otevřené obrany hostů podnikali nebezpečné protiútoky a dva z nich proměnili v jednoznačné vítězství 4:1. Věříme, že klukům tato výhra přidá na sebevědomí do těžkých zápasů v 1.B třídě.

Sestava: Šádek – Táborský Havránek Němec L. Janouch – Štěrba Synek Němec A. (Matoušek) Novák Matěj (Šorm) – Šusta (Krejčí) Jizba
Branky SKMK: Štěrba, Synek, Jizba, Krejčí

SKMK – Union Čelákovice 4:1 (1:0)
Přesunout se na začátek