SKMK A – FK Loučeň 2:1 (1:0)

Horkotěžko jsme dávali dokupy sestavu, hodně hráčů hrálo se zraněním a tak jsme si opět museli pomoci hráči z béčka a dorostu. V tomto zápase jsme potřebovali naplno bojovat, abychom měli záchranu jistou a od začátku jsme byli aktivnější, když se soupeř dostával na naši půlku pouze po našich ztrátách ve středu hřiště. Snažili jsme se hrát po křídlech, ale bohužel nám chyběl důraz ve vápně. Gól tak padl po akci Martina Jizby, který se parádně trefil z dálky.
Do druhého poločasu jsme nastoupili s tím, že se budeme snažit co nejdříve navýšit vedení a po střele Kuby Hartmana byl na správném místě Igor Ročín a z dorážky zvýšil na 2:0. Postupně jsme museli vystřídat zraněními sužované hráče a z ojedinělého útoku jsme dostali gól na 2:1. Kritický moment přišel v 76 min když po druhé žluté musel do sprch zbytečně Lukáš Němec a v horku nám rychle ubývaly síly. Naštěstí v brance stál Kamil Chrastný, který dvakrát skvěle zasáhl a nedovolil hostům již skórovat. Vítězství jsme zuby nehty udrželi a mohli začít slavit záchranu v 1.B tř. Klukům chci za včerejší bojovnost poděkovat, když se vydali ze všech sil.

Sestava SKMK: Chrastný- Tyl Němec L. Hradečný Z. Poděbradský- Tůma Černovský Němec A. Jizba- Hartman (Sabo) Ročín (Velenský) ( Štok)
Branky: Jizba, Ročín

SKMK A – FK Loučeň 2:1 (1:0)
Přesunout se na začátek