TJ Pátek – SKMK A 0:2 (0:0)

Věděli jsme, že tento zápas je o šest bodů a jsme šťastný, že jsme ho zvládli. Do derby jsme oproti utkání s Pečkami nastoupili s jednou změnou, v útoku místo Igora Ročína hrál Míra Velenský a chtěli jsme od začátku hrát agresivně a nenechat zkušeným domácím plejerům prostor ve středu hřiště. Bohužel prvních dvacet minut jsme hráli přesně naopak. Naštěstí se domácí dostali pouze do jedné šance, kterou však neproměnili. My jsme od této chvíle zlepšili pohyb a převzali iniciativu, když především naše pravá strana větrala páteckou obranu.
Góly jsme dali až v druhé půli , když nejprve po parádní kombinaci Kuby Hartmana se Martina Tůma dostal za obranu a bezpečně zavěsil. Druhý gól pak po faulu na Míru Velenského z penalty dal Ondra Černovský. Kluky musím pochválit za předvedený výkon a maximální nasazení. Derby se nehrálo v rukavičkách, ale to k těmto zápasům patří. Získali jsme další důležité tři body, které musíme potvrdit v příštím zápase doma s Vrdama.

Sestava: Chrastný- Tyl Blažek Němec L. (Němec A.) Kafka- Jizba ( Hradečný Z.) Černovský Synek Tůma – Hartman Velenský (Janouch)
Branky: Tůma, Černovský

TJ Pátek – SKMK A 0:2 (0:0)
Přesunout se na začátek