Zimní liga KOBYLICE 2019

SKMK – Smiřice 5:3 (2:0)

V posledním utkání zimní ligy Kobylice jsme se utkali s účastníkem královéhradecké 1.B tř Smiřicemi. První poločas jsme byli jednoznačně lepším týmem a mohli jsme vést větším brankovým rozdílem než bylo 2:0. Druhý poločas jsme začali lehkovážně, měli jsme mnoho ztrát a nebyli jsme koncentrovaní. Závěrečných 20 minut jsme byli opět lepším týmem a po zásluze jsme zvítězili 5:3(2:0). V utkání se hattrickem blýskla nová posila SKMK , Jakub Hartman.

Sestava: Chrastný- Rygl Blažek Němec L. Štok – Jizba Černovský Tyl Janouch – Ročín Hartman
střídali: Havránek, Havelka, Němec A.
branky SKMK: Hartman 3, Jizba 1, Štok 1.

 

SKMK – Lázně Bohdaneč 0:4

V sobotu jsme v rámci zimní ligy změřili síly s týmem Lázně Bohdaneč a odnesli jsme si porážku 0:4. V tomto zápase jsme se střetli s velmi kvalitním fotbalovým soupeřem, který nám mnoho nedovolil. My jsme byli nuceni z důvodu některých absencí znovu experimentovat v obraně a tento zápas nám ukázal, kde máme nedostatky a na čem je potřeba, v závěrečné fázi zimní přípravy zapracovat.

Sestava: Chrastný – Rygl Synek Jizba Štok-Tůma (45. Havelka)Černovský Hradečný Z. Míča – Němec (45. Solčanský) Ročín

 

SKMK – Kosičky 5:1 (1:1)

V dnešní dohrávce 1.kola zimní ligy jsme se na UMT v Kobylicích střetli se Spartakem Kosičky, hrajícího 1.B třídu a po bojovném výkonu jsme vyhráli 5:1 (1:1). Teď nás čekají v sobotu Lázně Bohdaneč od 14:00.

Sestava SKMK: Chrastný – Tyl Blažek Jizba Janouch- Havránek Černovský Němec Tůma – Ročín Kafka
střídali: Havelka, Rygl, Hradečný M.
Branky: Ročín 3, Havelka, Tůma

 

SKMK – Chlumec nad Cidlinou 1:5 (1:3)

Další utkání na UMT v Kobylicích se nám vůbec nepovedlo. Chybělo nám všechno, rychlost, kombinace, týmový výkon a hlavně bojovnost. I přesto, že jsme šli do zápasu z těžké přípravy a většina si stěžovala na únavu, tak bez bojovnosti a zápalu neporazíme ani Záhornice. Vše můžeme napravit ve středu, kdy na UMT v Kobylicích v dohrávce 1.kola hostíme Kosičky nebo v sobotu, kdy od 14:00 hrajeme s Lázněmi Bohdaneč.

Sestava: Chrastný (45. Šádek)- Hradečný M. Blažek Němec Havelka- Havránek Černovský Synek Kafka – Jizba Míča
střídali: Kubelka, Libánský Radek
branka: Kafka

 

SKMK – Sokol Stěžery 4:3 (2:2)

V prvním utkání zimní ligy na UMT v Kobylicích jsme se střetli se soupeřem z královéhradeckèho okresního přeboru. Kluci nastoupili k utkání přímo z náročné přípravy, když ještě včera absolvovali dvoufázový trénink, což někteří dnes velmi pociťovali. Nicméně jsme odehráli velmi dobrý první poločas, kdy jsme měli vstřelit více než dvě branky. V druhém poločase jsme měli hluchou dvacetiminutovku, kdy jsme dělali příliš mnoho chyb, nedařilo se nám podržet míč, v závěru jsme fyzicky převyšovali soupeře a v klidu utkání dovedli do vítězného konce. Výsledek v tomto utkání nebyl vůbec důležitý, hlavně šlo o to, aby kluci zápas odjezdili na 100%, což si myslím, že bez výjimky zvládli všichni. Chyby, které jsme udělali, si v klidu rozebereme a v dalších zápasech se jim budeme snažit vyvarovat. Pozitivní bylo otočení výsledku v posledních 20 minutách z 2:3 na konečných 4:3. Pochvalu dnes zaslouží všichni zúčastnění hráči.

Sestava: Chrastný(45. Šádek) – Tyl Blažek Němec Havelka- Havránek Černovský Synek Míča – Velenský Jizba
Střídali: Křovina, Ševčenko
Branky: Míča, Blažek, Velenský, Ševčenko

Zimní liga KOBYLICE 2019
Přesunout se na začátek