FK Loučeň 1893- SKMK A 2:3 (0:1)

V okresním derby jsme zajížděli na hřiště FK Loučeň. Do sestavy se vrátili Míra Velenský a Jarda Blažek a jejich nominace do základní sestavy byla znát. Od první minuty jsme byli aktivnější a dostávali se překvapivě lehce do střeleckých příležitostí. Hned v 5. minutě jsme zahrozili po levé straně a z hranice vápna vystřelil Míra Velenský a jeho střela skončila na tyči domácí branky. Domácí se sporadicky dostávali do našeho vápna, kde spolehlivě fungovala obranná čtveřice. Další naše akce vedli přes neúnavného Míru Velenského, který se i přes herní výpadek bil jako lev a většinu svých soubojů vyhrál, z čehož těžili jeho spoluhráči. V dalších šancích se tak v první půlce ocitl Ondřej Černovský, Igor Ročín a Zdeněk Hradečný. Gól jsme dali v 18. minutě, po pěkné kombinační akci celé pravé strany, když do prázdné doklepával Míra Velenský. I domácí v závěru poločasu zahrozili, ale z malého vápna přestřelili a do kabin se šlo za stavu 0:1, ikdyž podle průběhu a vyložených šancí to již mělo být 1:3.

I druhou půli jsme začali lépe a domácí jsme k ničemu nepustili. V 53. minutě po rychlém protiútoku z hranice velkého vápna napřáhl Ondra Černovský a jeho střela zapadla do levého dolního rohu domácí branky. O šest minut později jsme opět vyšachovali domácí obranu a po přiťuknutí Míry Velenského do prázdné branky uklízel Igor Ročín a stav byl již 0:3. Bohužel ihned z protiútoku jsme inkasovali na 1:3, ale stále jsme měli další příležitosti ke vstřelení branky. Bohužel jsme museli střídat nedoléčené Petra Novotného a Romana Kafku a navíc ostatním hráčům výrazně ubývali fyzické síly. Více jsme se zatáhli na naši polovinu a odolávali závěrečnému tlaku domácích, kteří přeci jen v 85. minutě upravili na 2:3. Vítězství jsme pak již v závěru ubránili a vezeme si tak důležité tři body. Pochvalu si zaslouží za bojovnost všichni hráči, takhle se má bojovat o body a za SKMK….Navíc jsme 70 minut předváděli velice dobrý výkon a škoda jen obdržených branek. Klobouk dolů před výkonem Míry Velenského, který po zranění jednak strhl svoji bojovností celý tým a navíc přidal gól a DVĚ asistence a byl jednoznačně nejlepším hráčem na hřišti.

Sestava SKMK: Chrastný – Tyl Novotný(Sabó) Blažek Kafka(Smutný) – Hradečný Z. Černovský – Míča (Janouch) Ročín Tůma – Velenský
Branky: Velenský, Černovský, Ročín

FK Loučeň 1893- SKMK A 2:3 (0:1)
Přesunout se na začátek