SKMK A – TJ Pátek 0:1 (0:0)

Není každou neděli posvícení…..toto rčení bohužel platilo i včera, když jsme na domácím hřišti, před krásnou návštěvou 250 diváků, přivítali v okresním derby soupeře z Pátku. V sestavě chyběl stále zraněný Míra Velenský, navíc k němu po utkání v Pečkách přibyl o berlích pajdající Martin Jizba. Od první minuty jsme se tlačili do útoku, hosté se zatáhli a vytvořili obranný val, z kterého podnikali rychlé protiútoky. Prvních třicet minut bylo hodně opatrných, nikdo nechtěl udělat chybu, ale byli jsme přeci jen více na balónu a po několika náznacích se dostavily i šance. Navíc jsme zahrávali několik rohů a však ani Igor Ročín ani Roman Kafka své šance nevyužili. Hosté též zazlobili a čerstvý otec Kamil Chrastný, v brance domácích, musel řešit několik ošemetných situací.

V druhém poločase jsme přeci jen zvýšili tlak a nepouštěli hosty za půlku. Bohužel však včera nám nebylo souzeno vstřelit branku a když se hosté v 65.minutě dostali poprvé za půlku, hned z toho byla gólová šance, kterou Kamil Chrastný skvěle vychytal. Druhý výlet za půlku však již přinesl gól, když z nevinné akce, hosté o tyč otevřeli skóre. Stále však zbývalo dvacet minut na srovnání skóre, ale ani vyložené šance, ve kterých se ocitl, Martin Hradečný, Jarda Blažek, Zdeněk Hradečný neskončily gólem a tak jsme museli skousnout porážku 0:1. Teď nás čekají dva venkovní zápasy (Vrdy, Zruč nad Sázavou), ve kterých se budeme snažit domácí zaváhání napravit.

Sestava SKMK: Chrastný-Táborský, Blažek, Hradečný M., Novotný- Tyl, Hradečný Z., Černovský, Vocásek – Ročín, Kafka (střídali: Král, Tůma, Janouch)

 

SKMK A – TJ Pátek 0:1 (0:0)
Přesunout se na začátek