SKMK A – AFK Pečky 6:3 (4:0)

Ve třetím jarním kole jsme konečně zabodovali a získali veledůležité tři body. Do utkání jsme šli s tím, že od začátku na soupeře vlítnem a necháme na hřišti maximum. Tento plán se klukům dařilo plnit na 100%, když jsme od začátku hýřili aktivitou a vytvářeli si jednu šanci za druhou. Nejdříve Igor Ročín spálil tisíciprocentní šanci, následně jsme nedali penaltu, naštěstí se odražený míč dostal k Martinu Tůmovi, který pohotově zavěsil. Igor Ročín si pak vše vynahradil, když dvěma brankami v rozmezí 20.-25. minuty zvyšoval zkušeně již na 3:0. V závěru poločasu pak druhou brankou Martina Tůmy, jsme uzavřeli gólový účet na 4:0 a snový poločas takto i skončil.

Do druhého poločasu jsme prostřídali, ale i tak jsme mohli přidat další branky. To se povedlo až Mírovi Velenskému a Kubovi Hartmanovi. Bohužel jsme polevili směrem dozadu a umožnili soupeři korigovat výsledek třemi góly na hodně přijatelných 6:3. Kluci zaslouží pochvalu za první poločas a věřím, že si tímto zápasem zvedli sebevědomí do dalších těžkých utkání. Jedním z nich bude již tuto sobotu derby v Pátku!! Za zmínku stojí i první minuty v áčku pro patnáctiletého Aleše Němce.

Sestava SKMK: Chrastný-Tyl Blažek (50. Hradečný M.) Němec L. Kafka- Tůma ( 60. Janouch) Černovský Synek Jizba (70. Němec A.)- Ročín (35.Velenský) Hartman
Branky: Ročín 2, Tůma 2, Hartman a Velenský 1

SKMK A – AFK Pečky 6:3 (4:0)
Přesunout se na začátek